بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۳روز از پریودم گزشت با بی بی چک فمیدم باردارم باورنمیکردم شبش خوابی دیدم تعبیرش درومد دوتا پسر بارداری😔اما برعکس شد دختر بود تا بی بی چک ۵تا همزمان استفاده کردم تامطمن شم ۳روز درگیر قرص پیدا کردن بودیم ۴ ۵ میلیون هزینه قرص بود فقط
وای خدای من قشنگ درکت میکنم خواهرم طفلی چقدر این راه ها رو رفت نشد بیخیال شده بود شش سال بود هیچ دکت ...
الهی آمین وقتی خدا نخواد دکتدا هیچکار نمیتونن بکنن ماام سپردیم به خدا تلاشمونم میکنیم در کنارش ولی واقعا مسیر سختیه باید خیلی صبور و با روحیه باشی
خواهرتم به حرف یه دکتر بسنده نکنه بعضی وقتا اشتباه پیش میاد از ته قلبم از خدا میخوام که اشتباه شده باشه الهی که بچش سالم باشه 😢😢 هفته شم بالاست آخه خیلی سخته الهی که سالم و سلامت باشه 😭😭
😔سر ۷مین قرص امیدمو از دست دادم و فکر خودکشی بودم وصیت نامه نوشتم و خودمو تموم شده دونستم اما دقیقا وقتی از خدا التماس کردم نجاتم بده خونریزی گرفتم ایتقدر ذوق داشتم و خوشحالا بودم بعد از ۱هفته لبخند رو لبام ظاهر شد قافل ازینکه منه اشغال مادر بی لیاقت بدرد نخوری بودم بچمو خودم کشتم با دستای خودم