2777
2789

ما جنس همو میشناسیم میدونیم گاهی ب خاطر شاید مونث بودنمون حقمون نادیده گرفته شده، بهمون ظلم شده دلمونو شکستن ولی دستاتونو به زانو بگیرین پاشین از جای خودتون

اگه خودتو غمگین و عصبی نشون بدی دشمنت خوشحال میشه

واس خودت سعی کن حالتو خوب کنی هر روز صبح ک پامیشی صورتتو بشور مسواک بزن رژ قرمز بزن😍 اصن رژ قرمز بخاطر تو بوجود اومده😍😁

چون تو لطیفی از جنس شکوفه های بهاری🌸

اگه اضافه وزن داری، اگه شکم پهلو داری اگه جوش صورت یا ریزش مو داری یا پوستت تیرس بازم من دوستت دارم چون تو از جنس نسیم بهاری و زیبایی طبیعت رنگارنگ پاییزی🍂🍃🍁🌼

چون تو جلوه جمال و زیبایی خدایی زن یعنی این😍

تو مادر طبیعتی تو خلق می کنی،، تو یه موجود زنده رو بوجود میاری و تربیت می کنی تو بزرگترین معلم دنیایی🌺

پس خودتو دوست داشته باش و محتاج آدمای پست نشو😥

لطفاااا به خاطر منن💖

پ ن.۱:  منم چندتا مشکل بزرگ تو زندگیم دارم البته اگه حکمت خدا باشن نمیشه بهشون گفت مشکل شاید بگی دغدغه فک نکنین مرفه بی دردم ک این تاپیکو زدم ولی امیدم اول از همه به خداست بعد خدا هم به خداست...

۲: امروز حال خودمو با این بستنی خوب کردم و کمی پاستیل قلبی😂😍👇🏻👇🏻

عاشق بستنی شکلاتیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره