2777
2789
اره من که الان گوشواره تو گوشم نیست رفیق داداشم که میاد دنبال داداشم باهم میرن بیرون پسره خط چشم کش ...

😑

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بله عزیزمهر مردی از یه ویژگی خوشش میاد ،من همسرم از ارومی و نجابت قبل ازدواج خوشش میومد (منظورم از آ ...

قربونت برم  خواهر ممنونم  

ایشالا نصیب فرزندت 

بعضی ها امشب خوشحالم کردن یکیش شمایید

😶عججججب🤑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از دعای قشنگت

از ته دل برات آرزو میکنم یه آدم نجیب و سالم و جنتلمن و همه چی تموم همسرت بشه و در کنارش ب آرامش و خوشبختی برسی انشالا 

اگه لایق باشم و خدا قبول کنه دارم ب بچه شیر میدم و از ته دل بهترینها رو برات آرزو کردم 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
از ته دل برات آرزو میکنم یه آدم نجیب و سالم و جنتلمن و همه چی تموم همسرت بشه و در کنارش ب آرامش و خو ...

اخخخخ قربونت برم عزیز م 

اون کوچولو رو ببوس جای من الهی نصیب فرزندت بشه عزیزم بهترینها سر راهش قرار بگیرن

😶عججججب🤑

اخخخخ قربونت برم عزیز م اون کوچولو رو ببوس جای من الهی نصیب فرزندت بشه عزیزم بهترینها سر راهش قرار ب ...

ممنونم عزیز دلم از دعای قشنگت 

امشب خیلی حال دلم خراب بود خوشحال شدم باهات صحبت کردم 

پدر خودمم شکاک و کتک می زنه و خسیس و بد دله و بد اخلاق و.. هست خواهرمو ب زور چوب شوهر داد، خودمم ب ز ...

بعنی  اینقدر همه مردای فامیلتون بد هستند که همه ی زنها ارزوی مرگشون دارن؟؟ 

مادر منم همیشه دعا مبکرد بابام بمیره اما بابام سر مر گنده هیچیش نشد 

فقط ما زجر کشیدیم 

الانم مراحل اخر طلاق هستن

😶عججججب🤑

اها

شغل همسرم طوری هست ک همیشه تنهام تو خونه با یه بچهکوچیک و یه بچه مدرسه ای 

اصلا خواب و خوراک و شب و روز ندارم 

فکر کنم افسردگی گرفته باشم 

همسرم فقط دو روز تو هفته هست حالا فردا رو هم داره می‌ره جلسه کاری شهر مادرش 

قربونت برم خواهر ممنونم ایشالا نصیب فرزندت بعضی ها امشب خوشحالم کردن یکیش شمایید

عزیزم منم حالم خوب شد از حرف زدن با شما

دل پاکت انقدر انرژی مثبت ایجاد میکنه که یه مرد خوب رو به خودش جذب کنه، من برای ازدواج از امام زمان نتیجه گرفتم، بعد نماز صبح دعای عهد بخون و برای فرجش دعا کن و ازش بخوان ایشان هم برای ازدواجت دعا کنه😍

مادرمم خیلی بدبخته تو رو خدا دعا کنید خدا به مادرم طول عمر و آرامش و سلامتی و خوشبختی و خوشحالی بده ...

عزیزم  منم همیشه واسه مادرم همین دعا میکنم 

خیلی ناراحت شدم 

لطفا خودت ناراحت نکن 

قوی باش 

اگر متاهل هستی همیشه جلوی بچه هات شاد باش 

من همیشه مادرم در حال گریه میدیدم قایمکی مادرم تو خلوت گریه میکردم چون مادرم ناراحت بود جرات نمیکردم بخندم 

بچه از مادرش یاد میگیره 

زندگی هر چی باشه میگذره 

بابا خودم دست ها مادرمو میبست با شلنگ کبودش میکرد  اگرم ما بجه ها میگفتیم نزن مارو هم میزد بدون هیچ رحمی

😶عججججب🤑

عزیزم منم حالم خوب شد از حرف زدن با شمادل پاکت انقدر انرژی مثبت ایجاد میکنه که یه مرد خوب رو به خودش ...

قربونت برم عزیزم  

ممنونم وقتت تو گذشتی راهنماییم کردی 

چشم  اسکرین شات گرفتم که یادم نره حتما میخونم 

ایشالا همیشه بخندی قشنگ تر

😶عججججب🤑