2777
2789
عنوان

بزارم شوهرم بره یا نه

475 بازدید | 33 پست

مادر شوهرم چند روز پیش زنگ زد و گف عمه ی پدر شوهرم فوت شده یه استان دیگ هستن ۱۰ ساعت راهه تا اونجا ‌

شوهرم بش گفته بود خانومم شرایط امدن رو نداره فعلا اون طرفا نمیایم تا چند ماه اینده...

حالا مادر شوهرم زنگ زد به شوهرم اصرارررر که عمه ی پدرش فوت شده باید بیای اینجا انقدر اصرار کرد فقط شوهرم پای تلفن میگف چشم چشم باشه باشه باشه میام پنج دقیقه کامل اصرار که باید بیای.

بعدم همسرم گوشیو داد به من و احوال پرسی کردیم گف توام بیا گفتم بم مرخصی نمیدن . مادر شوهرم گف اکر مرخصی دادن بیا اگر نه شوهرت حتماااا باید تو مراسم ختم باشه.

من چندساله با شوهرم دوست بودم تو این چند سال مرگ و عروسی هرچی بوده شوهرم نمیرفته فقط عید میرفته.

الان که ازدواج کردیم مادرش زنک زده که حتماا باید بیای.

من ناراحت شدم که اخه عمه ی پدر شوهر که سالی یبارم نمیبینش خیلی مهم نیست که شوهرمو زنگ بزنه تو این زمستون مسیر ده ساعته بکشونه اونجا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شوهرم گفتم چون قبلش از من صلاح مشورت نگرفتی ناراحت شدم از این بع بعد منم کاری کنم قبلش ازت مشورت ...

ازشوهرت ناراحت نشوفشارم نیاربهش.خودت میگی اصرار کرده نتونسته اون لحظه نه بگه

حالا شما واقعا مشکل دارید یا دلتون نمیخواد برید؟

دو تا حالت داره

یا همه چی عادیه و لابد خیلی مهمه عمه ی پدرشون

یا میدونن که مشکل دارید شما و نمیرید و خبریه اون ور

در کل اگر میتونید برید سورپرایزشون کنید

دعا کن آرامشمو به دست بیارم:)