2777
2789
نه خداروشکر شوهر من از هیچکس اجازه نمیگیرهولی یه بار رفته بودیم خونه مادرشوهرم ، مادرشوهرم برامون چا ...

چه ربطی دارههههه

بهت اشاره کرده چون زشته مادرشوهرت با اون سن بیاد جلو تو خم بشه چای تعارف کنه

منم یبار خونه مادرشوهر بودیم مهمون اومده بود براشون

هرکاری کردم چایی رو بده من تعارف کنم نذاشت اومدم نشستم شوهرم گفت چرا چایی رو نگرفتی گفتم مامانت نداد بعد گفت خب خوبه😁

متاهل🧸

نه خداروشکر شوهر من از هیچکس اجازه نمیگیرهولی یه بار رفته بودیم خونه مادرشوهرم ، مادرشوهرم برامون چا ...

نه دیگه اون وابستگی محسوب نمیشه!!!

ولی بالاخره از هر نظر نگاه کنی شما وارد اون خانواده شدی به عنوان عروس،اگه مامان خودتون واسه خروستون چای بیاره چه حسی بهتون دست میده؟؟؟

من باشم خودم چای میزارم میارم و چندتا لیوان هم میشورم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبح ؛سلام مامان صبح بخیر شب:مامان شما قیمه میپختی چی میزدی غذات خوشمزه می‌شد!!!!و من بعد هشت سال کوف ...

😅😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
نه دیگه اون وابستگی محسوب نمیشه!!!ولی بالاخره از هر نظر نگاه کنی شما وارد اون خانواده شدی به عنوان ع ...

یکبار خونه مادرشوهرمینا

من تو اتاق رفتم پیش شوهرم نشستم ، مادرشوهر و خواهر شوهرم تو پذیرایی بودن

بعد شوهرم سریع گفت بلند شو بریم پیش اونا