2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 50 پست
میشه بگی تعبیر خریدن کفش چیه؟خواب دیدم خودمو مامانم نفری یه جفت کفش خریدیم

کفش برای زن مجرد همسر 

و برای زن متاهل گشایش در کارهاش و شرایط زناشویی بهتر با همسر 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صدقه بده باردار میشیولی اون لباس مشکیه برای بعضیا خوبه بعضیام بد بستگی داره طرف خودش یا دوستش عادت ا ...

عزیزم من خواب دیدم چند روز پیش یکی از دوستام که زندس انگار روحش بود باهام حرف می‌زد گفتم من سختمه خستم بعد گفت تو نمیدونی وقتی تموم بدنت یخ میکنه و ممیمری چقد سخته 

بنظرت تعبیرش چیه 

کفش برای زن مجرد همسر و برای زن متاهل گشایش در کارهاش و شرایط زناشویی بهتر با همسر

من باردارم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
مجردم عزیزم

پس برای شما بچه ینی رسیدن به آرزو ولی لباس مشکی میتونه برعکس باشه یا ن بیشتر به نفعت باشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

خواهرم خواب دیده که اون یکی خواهرم توخواب بهش گفته که فلانی منظورش شوهرم چون آدم بدی شده الان مثل داییم فوت میشه داییم توعالم حقیقتم مرده 

ونگرانم برا این خواب اگه تعبیرشومیدونین 

تتعبیرش خوبه کفش ها جفت بود یا لنگه به لنگه خریدن در خواب خودش خوش یمه و دریافت خبر خوبه بچه ات پسره

جفت بود

ی جفت مشکی ی جفت طوسی

بله پسره

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35