2777
2789
گهگاهی طلا می‌خرم ولی متاسفانه این مدت همش لباس گرون الکی حالا من هیچجا ام نمیرم

ن بابا گول سوشال مدیارو نخور

هر روز یه چیزی مده

دو دست هم هر فصل کافیه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
پس اندازت نصف کن یه مقداربده طلا برا روز مبادا یه مقدارخرج کن😂 من هرچی پس انداز کردم شد طلا اونم دا ...

من اخه مثلا کریسمس به ما مربوط نیست خیلی دوست داشتم وسایلشو نزدیک دو تومن ازین درخت و چرت و پرتای کریسمسی خریدم 😂😂😂الان میگم چه کاری بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اخه مثلا کریسمس به ما مربوط نیست خیلی دوست داشتم وسایلشو نزدیک دو تومن ازین درخت و چرت و پرتای کر ...

فک میکردم فقط من واسه این چیزا پول میدم 😂😂😂

خوشحالم تنها نیستم 

من اخه مثلا کریسمس به ما مربوط نیست خیلی دوست داشتم وسایلشو نزدیک دو تومن ازین درخت و چرت و پرتای کر ...

ولی خب موندگاره برای هرسال دیگ گذشت بهش فکرنکن

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
عزیزم چراااا؟؟

بیماریهای زیادی دارم تو۱۶سالگی هم مشگل روده گرفتم که نذاشت درس ازدواج کار مسافرت مهمونی دانشگاه کلاس یا هدفی داشته باشم خونه نشینم کرد بخاطرهمین میگم پول تو جوونی باید خرج بشه پیری که خودش داستانه

ن من اونو دوس دارم در نتیجه میخرم یه روزی

دوتومن کلش چ ارزون!

درختش ک خیلی گرونه از کجا گرفتی

دوست من داره هرسال کریسمس در میاره حال هوای خونش عوض میشه جالبه برام

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...