2777
2789

دوره ای گیر میدم به یه چیزی 

یه مدت می افتم تو خرید لباس ، ست کیف و کفش 

تابستونا همس درگیر کافه و استخر و رستوران موسیقی زنده و تورهای تفریحی 

یهو هم خسیس میشم فقط می‌خوام پس انداز کنم حتی ۵۰۰ تومن ته کارتم رو هم سکه پارسیان میخرم 

مودی ام مودی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی چرت و پرت میخرم

من خیلی خریدای بیخودی دارم هرماه. لباسایی که میدونم جایی رو ندارم بپوشمشون . وسایلی که میدونم استفاده ندارن‌ . دوست ندارم انقدر ولخرج باشم ولی وااااقعا دست خودم نیست. اصلا یه خوره س تو جونم خرید.

اگه تنتون سالمه خرج خوشی وتفریح کنید از نوجونی مریضم الانم که میانسالم همش میشه هزینه درمان اینجوری ارزش نداره تا جوونید کیف کنید پیری وبیماری خودبخود سخته

مثلا در ماه چقد خرج لباس و لوازم ارایش

خیلی کم

من کلا بابام هرماه ۱.۵ به حسابم میزنه، من مثلا ۷۰۰ میدم لباس

۳۰۰ لوازم ارایش، ۱۰۰ هم نت و شارژ

وقتایی هم ک لباس نخرم به جاش کتاب میخرم

ولی لباس زیر رو هر دوماه یکبار عوض میکنم

قبلا ک خودم سرکار میرفتم بیشتر خرج قر و فرم میکردم

جمع کن یه سرویس نقره بخر دوسه تومن بیشتر نیسبعدشم طلا ریز و مستعملیا دکور خونه رو کم کم عوض کنکلا جم ...

گهگاهی طلا می‌خرم ولی متاسفانه این مدت همش لباس گرون الکی حالا من هیچجا ام نمیرم

من همینو میگم انجامم میدم بعدش عذاب وجدان میگیرم😂😂😂

پس اندازت نصف کن یه مقداربده طلا برا روز مبادا یه مقدارخرج کن😂 من هرچی پس انداز کردم شد طلا اونم دادم ب شوهرم هربار براهمین میگم دیگ خرج خودم کنم دلم نسوزه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿