فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2549 عنوان دو سال و نیمه پریود نشدم بعد الان 149 بازدید | 12 پست الان که دیروز یه لکه دیدم و دردایریودی داشتم یهو امروز دیدم پاک شدم اما همچنان درد دارم دلیل پریود نشدنمم ۹ ماه بارداری و حدود دوسال شیردهی بوده الان کمتر شیر میدم ،تجربه شما چیه از اولین پریود بعد بارداری؟جواب همتون نمیدم اما براتون صلوات میفرستم ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش... امروز | 00:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2549 مجدد باردار نشدی؟ عزیزم نه ولی یک ماه پیش یه .... محافظت نشده داشتیم با عرض معذرت ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2549 سریع پریود شدم چه خوب من همچنان نشدم الانم تمام دردای پریودی دارم اما شروع نمیشه بعد چندتا لکه انگار پاک شدم اما درد هستش ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
کوفته2 عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 1942 چه خوب من همچنان نشدم الانم تمام دردای پریودی دارم اما شروع نمیشه بعد چندتا لکه انگار پاک شدم اما در ... منم بعد 10ماه پریود شدم ....همش آمد درد و پادرد داشتم یه طوری بودم
قاصدک8867 عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 3269 چه خوب من همچنان نشدم الانم تمام دردای پریودی دارم اما شروع نمیشه بعد چندتا لکه انگار پاک شدم اما در ... بهتره دکتر برید.چقدر طولانی.من چهل روز تقریبا بعد از زایمان.پریود شدم
فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2549 منم بعد 10ماه پریود شدم ....همش آمد درد و پادرد داشتم یه طوری بودم منم درد زیر شکم و پا و.... دارم و عین روزای اول پریودیه حالاتم اما خونی در کار نیست فعلا فقط چندتالک ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
جویبارخانم عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 1290 آزمایش بده اگه باردار نبودی. طبیعیه به نطرم. من تو شیردهی ۶ ماه پریود نشدم. بعدش دیگه منطم میشدم ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...
فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2549 بهتره دکتر برید.چقدر طولانی.من چهل روز تقریبا بعد از زایمان.پریود شدم دکتر رفتم گفت عادیه اما دوست دارم دیگه پریود بشم ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2549 آزمایش بده اگه باردار نبودی. طبیعیه به نطرم. من تو شیردهی ۶ ماه پریود نشدم. بعدش دیگه منطم میشدم ممکنه باردار باشم؟ د سه شب پیش بی بی چک زدم منفی بود اما شب زدم نه صبح ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
جویبارخانم عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 1290 ممکنه باردار باشم؟ د سه شب پیش بی بی چک زدم منفی بود اما شب زدم نه صبح بله حتی اگه پریود نشی هم احتمال بارداری هست. خصوصا شما که یه بار رابطه ی محافطت نشده داشتی ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...
کوفته2 عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 1942 منم درد زیر شکم و پا و.... دارم و عین روزای اول پریودیه حالاتم اما خونی در کار نیست فعلا فقط چندتالک نزدیکه که بشی من رفتم آمپول پروژسترون زدن بهم نساخت نزدیک بود بمیرم شب حالم بد شد رفتم بیمارستان 😂😂