2777
2789
عنوان

امشو چنی دلگیره 🚶‍♀️🎧

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 103 پست
فقط د دل کفر میکردم...منی ک د سنگ هم سنگینتر بیم و تیش...

😂😂💔

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

خدانکنه تو بمیریان شاالله اونایی که ظلم می‌کنند خدا جوابشون به بدترین شکل ممکن بده

عزیزم ظالم همیشه سالمه این حقیقته😔

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجنی نازار؟عزیزم اهل کجا هستی؟

متوجه زبونتون میشم،من اصالتا ترک هستم ولی مرز بین استان لرستان واستان مرکزی،بخاطر نزدیکی به هرم اباد وبروجرد خب لر زیاد دیدم،متولد وبزرگ شده تهران ولی فقط اسم تهران تو شناسنامم یدک میکشم واصلا دوس ندارم کسی منو به این شهر بشناسه،و بخلطر کار خودم وهمسر شهرهای متعددی زندکی کردم،درحال حاضر سمنانم،

عزیزم دل که از سنگ باشه همینه دلشون پر از کینهفکر کردی وقتی فهمیدن باردارم تبریک گفتن؟ نه نگفتنگفتم ...

عزیزم به فکر بچه ت باش بدون این دنیا سیب گردون خوبی کنی خوبی میبینی واگر بدی چوب خداصدا نداره عزیزم 

اسی ببخش امشو حالم خوش نی اومام ایچه درد دل کردم ❤

عو چی داره روله راحت با تاپیگ‌زه خوته😂

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

الان سیلی د مین چشام میکَ..سری تکون میعه...و تُش خونه ای میکَ..‌انگار دنیا ری سرم خراب موعه

دیر جونت درس عبرتی بی

متوجه زبونتون میشم،من اصالتا ترک هستم ولی مرز بین استان لرستان واستان مرکزی،بخاطر نزدیکی به هرم اباد ...

اخ جون سمنان🥹

خیلی ارومه دوسش دارم😂❤️

روزی همه ایران به وحشیگریاتون پی میبرن