2777
2789
عنوان

امشو چنی دلگیره 🚶‍♀️🎧

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 103 پست
اَ اَ...یه بار خوم چنی وم اوما...حالاتصور کو ک ول بیی..قلیون بکشی...دراتاق بسته با..‌بخاری روشن...مو ...

چطور قلیون میکشی خداوکیلی

هه بوشم وم میا بدم میا

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

بچه خراسان رضوی لرها خیلی مهمان نواز هستن خجالت زده می کنن

خوشبختم 

عزیزی ما ام از بچه های خراسان خوبی کم ندیدیم

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه خراسان رضوی لرها خیلی مهمان نواز هستن خجالت زده می کنن

عزیزم رفتی حرم منو دعا کن لطفا

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

فدات شم🥰

رو چش ما جادارن لرا عزیز،

چقدر دلم خواست الان یه شهر لر زبان باشم،ببین من وقتی شهراشون نیام،فقط نیرم تو بازار وخیایوناشون میچرخم،که از لهجه وخون گرمی و خاکی بودنشکن لذت ببرم،

ای بابا خواهرشوهرات چرا نمیان ؟ دوست داشتی بگو عزیزم

عزیزم دل که از سنگ باشه همینه دلشون پر از کینه

فکر کردی وقتی فهمیدن باردارم تبریک گفتن؟ نه نگفتن

گفتم که اگه بخوام بگم یه طومار میشه

به جهنم که نمیان واگذارشون کردم به خدا یعنی اگه بلایی سرشون بیاد تاپیک میزنم شما رو هم تگ میکنم انقد که حالم ازشون بهم میخوره چون امشب خیلی خورد شدم شکستم صدای شکسته شدن قلبم رو شنیدم😭

الحمد لله کما هو اهله
عزیزم دل که از سنگ باشه همینه دلشون پر از کینهفکر کردی وقتی فهمیدن باردارم تبریک گفتن؟ نه نگفتنگفتم ...

بمیرم الهی غصه نخور منم با خانواده شوهر تو یه ساختمونم اگه بگم چه بلاهایی سرم آوردن میشینی برام گریه میکنی هییی واگذار کن به خدا ایشالا که موفق باشی عزیزم

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

رو چش ما جادارن لرا عزیز،چقدر دلم خواست الان یه شهر لر زبان باشم،ببین من وقتی شهراشون نیام،فقط نیرم ...

فدات عزیزم درسته ما ادمای خاکی و خونگرمی هستیم تو همه جا زود جفت و جور میشیم با مردم 😇💜

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

اگه قابل باشم حتما الهی هرحاجتی داری حاجت روا بشی خود آقا خودتون بطلبه

فداتبشم ممنونتم 

بمیرم الهی غصه نخور منم با خانواده شوهر تو یه ساختمونم اگه بگم چه بلاهایی سرم آوردن میشینی برام گریه ...

خدانکنه تو بمیری

ان شاالله اونایی که ظلم می‌کنند خدا جوابشون به بدترین شکل ممکن بده

الحمد لله کما هو اهله