واقعا درست میگین ولی چاره چیه نمیشه که تا آخر عمر هم بدون بچه موند حداقل الان که اعصاب وحوصله داریم یکم بزرگ شن تا بعدا کمتر مشکل براشون ایجاد بشه
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۳۱ سالمه یه پسر ۹ ساله هم دارم یه ۴ ساله البته دومی خدا خواسته بود
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
دکتر براش داروی خاصی ننوشته چون فکر کنم الان توی نمودار قرمز باشه
البته پدرش عمو عمه همه لاغر پوست استخوانی نه فقط اشتها آور با بدبختی غذا میخوره دکتر گفت وقتی سالمه ...
پس غذا هایی که دوست داره بهش بده اگه بادوم وبادام زمینی دوست داره بهش بده این ها وزن رو افزایش میدن