2777
2789
شاید زندگیت نابود نشده.برای ساختن یه آپارتمان جدید و شیک باید خونه ی کلنگی به درد نخور قبلی تخریب بش ...

شوهرم خیلی راحت بعد از نه سال زندگی اونم  زندگی با سختی گفت باید جدا بشیم از اولم تو رو نمی خواستم. اصلا هم بچه ها براش مهم نیست. هفته ای یه بار میاد می بره. امروز برد هر دوشون تب داشتن برگشتن حتی یه قرص براشون نگرفته بود.

بی توقع نماز بخونباهاش حرف بزن تا سبک بشیدردودل کن بدون اینکه بترسی از قضاوتبدون اینکه بترسی از طرد ...

موافقم دوست عزیز.

هیچ مانعی بین ما و خدا وجود نداره.

هرلحظه از شبانه روز بخوایم خدا هست و حرفای مارو میشنوه.

خدایی که مارو خلق کرده حواسش بهمون هست و ازمون مراقبت میکنه.از ته دلمون باید ازش کمک بخوایم و تسلیم باشیم در برابرش.

تسلیم باشیم حتی در برابر اتفاقت ناگوار

تموم زندگیم خدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم خیلی راحت بعد از نه سال زندگی اونم زندگی با سختی گفت باید جدا بشیم از اولم تو رو نمی خواستم. ...

اشکالی نداره عزیزم.

تو خدا داری.

بچه هات خدا دارن.تو برای زندگی به خدای خودت احتیاج داری که مهربون تر از همه ست. کمک میکنه بدون منت.

زندگی بالا و پایین داره ولی دلمون قرصه که خدا نگهدار ماست.

دلتو وصل کن به خدا.

ارتباطتو بیشتر کن

تموم زندگیم خدا

اشکالی نداره عزیزم.تو خدا داری.بچه هات خدا دارن.تو برای زندگی به خدای خودت احتیاج داری که مهربون تر ...

😭😭الان که دارم پیام می نویسم اشک چشمم بند نمیاد. خدا چرا به ما رحم نکرد. همه سر خونه زندگیشون هستن من و بچه هام آواره شدیم. 

😭😭الان که دارم پیام می نویسم اشک چشمم بند نمیاد. خدا چرا به ما رحم نکرد. همه سر خونه زندگیشون هستن ...

تو همین وضعیتی که داری آدمایی هستن که مشکل شون از مشکل توام بزرگ تره و آرزوشونه جای تو باشن.بهت قول میدم اینو.

هروضعیتی که هستی نعمتایی داری که بعضیا ندارن.

گریه کن عیب نداره.

از خدا کمک بخواه از ائمه که واسطه بشن.

صبور باش همه چی درست میشه

تموم زندگیم خدا