2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای پسرمنم همینه تا همین الان داشتم پاشو ماساژ میدادم اسپری میزنی براش

آره میزنم

توروخدا راست میگین؟

واقعا همین علائمو داره؟

من هی تنهایی گریه میکنم میترسم میگم خدایا چرا خوب نمیشه

یعنی دقیق علائنش همینه

تبش چطوره؟

قطع میشه؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

دوتا دکتر به من گفتن پاشویه نکن

حوله نمدار بزار رو شکم و ران پاهاش

رو شکمش نمیزاره ولی همینطور تند تند دستمالو نمدار میکنم روی ران پاهاش میزارم

هر ده دقیقه از نو نمدار میکنم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
توکلم بخداستخدا هیچچچچچ پدرمادری رو با بیماری بچش امتحان نکنههمه ی بچه ها سالم باشن بحق حضرت زهرا

الهی آمین آره بخدا من میگم کاش خودم مریض بودم نه بچه ام تو شهر غریبم هستم انقدر دلم گرفته بود خانواده ام زنگ میزدن یه دل سیر گریه میکردم

دوتا دکتر به من گفتن پاشویه نکنحوله نمدار بزار رو شکم و ران پاهاشرو شکمش نمیزاره ولی همینطور تند تند ...

آفرین خیلی خوبه تو آبی که دستمال رو باهاش نمدار می‌کنی گلاب بریز بده،گلاب هم بده بخوره خیلی خوبه برای تب انشالله که این مریضی از بدنش بیرون میره

الهی آمین آره بخدا من میگم کاش خودم مریض بودم نه بچه ام تو شهر غریبم هستم انقدر دلم گرفته بود خانواد ...

ای خواهر من که شهر غریب نیستم

هیچکس نگفت حالت چطوره

مامانم یه زنگ بهم نزد

ای خواهر من که شهر غریب نیستمهیچکس نگفت حالت چطورهمامانم یه زنگ بهم نزد

عزیز دلم می‌دونم چی میگی واقعا آدم احتیاج داره کسی درکش کنه واقعا نیازه درد دل کنی چون بنظرم مادر دورازجونت ازپادرمیاد وفشار روانی بدی روشه ،عیب نداره توکل کن بخدا ،انشالله کوچولوت زود زود خوب میشه

آره میزنمتوروخدا راست میگین؟واقعا همین علائمو داره؟من هی تنهایی گریه میکنم میترسم میگم خدایا چرا خوب ...

آره بخدا همینطوره ،نگران نباش همین الآنم تب داره نمی‌خوابم میترسم ،چیزی نیست این ویروس سنگین بود نترس 

عزیز دلم می‌دونم چی میگی واقعا آدم احتیاج داره کسی درکش کنه واقعا نیازه درد دل کنی چون بنظرم مادر دو ...

انشالله

همینطور کوچولوهای شما

ممنون از همراهیتون❤️

انشاللههمینطور کوچولوهای شماممنون از همراهیتون❤️

ممنونم از شما ،خیلی مراقب باشید خودتونم نگیرید چون واقعا هیچ کس نمیتونه بهمون برسه انشالله تنتون سلامت باشه وبلا ازتون دور❤️🌹

ممنونم از شما ،خیلی مراقب باشید خودتونم نگیرید چون واقعا هیچ کس نمیتونه بهمون برسه انشالله تنتون سلا ...

زنده باشید عزیزم

آرزو میکنم بحق حضرت زهرا بچه هامون زود خوب بشن

و هیچکس گرفتار این ویروس نشه

شما هم مراقب خودتون و کوچولوهاتون باشید ،