2777
2789
عنوان

باردارم 37هفتمه وترشح خونی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 57 پست
شوهرش تو نت خونده. مردها چرا اینجوریَن؟! به زنشون میرسه همه چی اوکیه!!!

خودش چی خودشم نمیدونه از هفته ۳۶ هر آن ممکنه زایمان رخ بده من بچه یه خرده دیر تکون میخورد سریع میرفتم مطبی بهداشتی جایی که صدای قلبو بشنوم فقط😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون وقتی خون میبینن احتمال جداشدن جفت و میدن و سریع زایمان میکنن. اسی شمام اگ بازم دیدی یسر برو پیش ...

وای تروخدا نگو 😭

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا من اینقده خودم میترسم همون اولا میزارم

اگه درد داری ک الان برو اگر نه فردا صبح زود برو محض احتیاط

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخمل نازم منو داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم 😘😍

خودش چی خودشم نمیدونه از هفته ۳۶ هر آن ممکنه زایمان رخ بده من بچه یه خرده دیر تکون میخورد سریع میرفت ...

ما که نمیدونیم شوهرش چه مدلیه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اگ میتونی حتما برو شوهرم خوابه دیگ چیه بحث بچه ات

باشه پس ببینم میتونم یکاریش کنم بریم خودمم نگران شدم اینجوری گفتین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه درد داری ک الان برو اگر نه فردا صبح زود برو محض احتیاط

نه الان درد ندارم فقط دوساعته پیش زیره دلم خیلی گرفته بود اما الان اوکیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودش چی خودشم نمیدونه از هفته ۳۶ هر آن ممکنه زایمان رخ بده من بچه یه خرده دیر تکون میخورد سریع میرفت ...

آره واقعا درسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون برا وقتیه زیاد باشه گلم. شما استرس نداشته باش استرس خودش بدتره.انشالله ک از شما چیزی نیس.ببخشید ...

ممنون عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40