2777
2789
عنوان

کیا اوایل بارداری هماتوم داشتن

53 بازدید | 15 پست

چیکار کردین ؟ خوب شدین

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

بله عزیزم

استراحت و دارو رفعش کرد

استرس نداشته باش

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش جذب شد تا ان تی

شیاف و استراحت مطلق بودی؟

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

بله عزیزماستراحت و دارو رفعش کرداسترس نداشته باش

خیلی کمرم درد میکنه شیاف داده هرشب باید بگذارم راست میگی؟ زود خوب شد؟

خیلی کمرم درد میکنه شیاف داده هرشب باید بگذارم راست میگی؟ زود خوب شد؟

بله رفع میشه نترس

استراحت کن و چیزهای سنگین بلند نکن

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
بله رفع میشه نترساستراحت کن و چیزهای سنگین بلند نکن

خدا عمرت بده الهی

شیاف اره استراحت مطلق نه

انقد نگرانم بارداری اولم اینطور نبودم

خدا عمرت بده الهی

مرسی گل

دعام کن منم این ماه بیبی چکم مثبت شه و دوباره مامان شم

انقد نگرانم بارداری اولم اینطور نبودم

اصلا نگران نباش من سومین بارداریمه دومی هم هماتوم داشتم اونم زود جذب شد دکترمم گفت جای نگرانی نداره

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

مرسی گلدعام کن منم این ماه بیبی چکم مثبت شه و دوباره مامان شم

الهی بحق قرآن بیای همینجا خبر بارداریتو بدی از ته دلم برات دعا کردم

اصلا نگران نباش من سومین بارداریمه دومی هم هماتوم داشتم اونم زود جذب شد دکترمم گفت جای نگرانی نداره

خدا حفظش کنه برات خدا آرامش بده ب قلب مهربونت آرومتر شدم پس فقط شیاف بذارم کافیه؟ کمرم خیلی درد میگیره

الهی بحق قرآن بیای همینجا خبر بارداریتو بدی از ته دلم برات دعا کردم

مرسی عزیزم

پسرم خیلی تنهاست همش میگ نینی بیار ولی نمیشه

تو دعاهات منو یادت باشه❤️

خدا حفظش کنه برات خدا آرامش بده ب قلب مهربونت آرومتر شدم پس فقط شیاف بذارم کافیه؟ کمرم خیلی درد میگی ...

چندهفته ای الان؟ اره کافیه استراحت کن پله بالا پایین نکن و رابطه نداشته باش و بسپر به خدا

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏