2777
2789
عنوان

پروپرانول

312 بازدید | 47 پست

بچه ها کسی پروپرانول خورده؟ عوارضی داشته براش ؟ 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟  دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است. ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام. دلتُ بردی با خود به جای دیگه، اونجا که خدا برات لالایی می گه .

بله

خیر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بلهخیر

والا مامان دوستم میگفت کم خونی میاره و فلان 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟  دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است. ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام. دلتُ بردی با خود به جای دیگه، اونجا که خدا برات لالایی می گه .

ارهنه عوارضی نداره

مامانم دوستم گفت کم‌خونی میاره؟

نه نداشت اما آسم و دیابت داشته باشی نباید بخوری

نه ندارم اونا رو مرسی 

من موقعیت های خاص میخورم استرسم کم بشه 

عوارض داره اگه زیاد بخوری

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)