2777
2789
فکر نکنم آخه مامانم امسال یه پالتو از هفت تیر خرید هم جنسش خوبه هم طرحش کلاسیک و از همینایی که مده

من از قبل یادمه لباساش قدیمی بود سبک خیلی قدیمی و مامان پسند بود 

من با مامانم قبلا میرفتم اونجا برای خرید 

مامانم اونجا خرید میکرد اما خوب تو چند سال اخیر راهم اونوری نیافتاده نمیدونم نسبت به قبل چجوری شده 

اما کارهای جدید رو تو کوروش مال و نیایش مال میبینم

یه پالتو چه قیمته؟میلاد نور هم خوبه؟

والا نمی‌دونم ولی فکر کنم دیگه ۶ باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از قبل یادمه لباساش قدیمی بود سبک خیلی قدیمی و مامان پسند بود من با مامانم قبلا میرفتم اونجا برای ...

من چند بازی هفت تیر رفتم همون اولاش یه مغازه خیلی بزرگ دو طبقه داره که اتفاقا تو اینستا هم پیج دارن لباس های خیلی قشنگی میاره من خودمم پارسال ازشون خرید کردم امسال هم مامانم گرفت 

بالاخره هرجایی یه چند تا مغازه خوب داره البته درمورد همه مغازه هاش اطلاعی ندارم 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
یه پالتو چه قیمته؟میلاد نور هم خوبه؟

یکسری برو نیایش مال 

من جمعه رفته بودم خیلی کاراش قشنگ بود 

امروز هم یکسر رفتم پاساژ اندیشه سیدخندان 

یادمه قبلا خیلی مغازهاش شیک بودن امروز رفتم همه کارها داغون بودن 

اما فعلا تو مراکز خریدی که رفتم نیایش مال خیلی خوب بود

یکسری برو نیایش مال من جمعه رفته بودم خیلی کاراش قشنگ بود امروز هم یکسر رفتم پاساژ اندیشه سیدخندان ی ...

مرسی عزیزم نمیخوام خیلی گرون باشه

خلاصه امروز داریم میایم تهران 😁

اگه پیامم دیدی بی‌زحمت بگو کدوم خیابونه