2777
2789
عنوان

کجا شوهر پولدار پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 70 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو فرودگاه خوشگل کن 

الکی مثلا پرواز داری 

کلی کیس پولدار میبینی 

مخشون بزن 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
من اینو قبول ندارم خیلی از دوستام با مردای پولدار ازدواج کردن و حتی از لحاظ. زیبایی هم معمولی هستن ع ...

قبول ندارم البته بستگی دارع پولداذ از نطر بعضیا چی باشه یکی میبینی طرف خونه ۲۰ میلیازذی و ماشین ۵ میلیاردی داره میگن پولدار 

ولی درکل کلیت رو در نظر ادم باید بگیره اسی هم باید توجه کنه موقعیت اجتماعیشو ببره بالا تا ببیته شانسش خوبه یا نه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
شانس نبوده تلاش کرده 😁

والا بقران ما صبح تا شب بریم اونجا خودمون جر هم بدیم نمیشه که نمیشه با اینکه قیافمم خوبه ولی یکی میاد سمتم دست و پامو گم میکنم خدا شاهده اگه یه پولدار هم بیاد از ترس میگم مزاحم نشو آقا ایجور ورژن اسکلی دارم 

این حرف ولی چندان درست نیست من آدم معمولی با تحصیلات کم زندگی متوسط خاستگار پولدار چندتا داشتم ولی ب ...

بنظرم باید به کلیت توجه کرد بالام گفتم

اسی نباید بشینه منتظر تا شاهزادش بیاد

باید پیشرفت کنه و .. 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
هیچکدوم و ندارم تا دیپلم درس خوندم

دلیلتو میشه بدونم؟!

مگه میشه تو قرن ۲۱ تا دیپلم بخونی و رها کنی؟ بعد میگی اندامم خوبه؟!

برو عزیزم تو اجتماع

دانشگاه برو مدرک بکیر مار پیدا کن مستقل شو

پسر آدم حسابی و پولدار التماستو میکنه‌

اینجوری ببخشیدا پسرای لاشی که دنبال یه چیزن فقط میبینی، اونم از همون منطقه

بنظرم باید به کلیت توجه کرد بالام گفتماسی نباید بشینه منتظر تا شاهزادش بیادباید پیشرفت کنه و ..

بله دقیقا حق با شماست 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت