2777
2789
عنوان

مهمون بی دعوت بخواد شام بیاد خونتون چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همیشه واسه مهمون تا جایی که بتونم کم نمیذارم اما راستشو بخوای در مورد این چیزی که تعریف کردی از اون قسمتی که بعد فوت مامانت یادت افتادن بدم اومد   انگار مامانتو مانع میدیدن حقشونه اجازه ندی بیان خونه ات 

منم بدم میاد چون خودمم بی دعوت خونه کسی نمیرم ولی مثل اینکه اینا عادتشونه خانوادگی.

به نظرم مودبانه و صمیمی بهشون بگو 

یک بار که مهمونی بودن ، بگو که تو عادت داری همیشه با دعوت بری و ...بهشون گوشه برسون که شرایط زندگیت چیه.

امیدوارم عاقل باشن و بگیرن منظورتو.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

میگم ببخشید امشب ک خودم جایی مهمونم. من شاغل هستم بی زحمت ۴.۵ روز جلوتر خبر بدین بهم ک امادگیشو داشت ...

باید همینو بگم منم گرچه اصلا دلم نمیخواد بیان خونم،تا دیروز نبودن یهو پیداشون شده.