2777
2789

بچه ها من یه خواستکار داشتم هی ما میگفتیم نه هی پسره ول نمیکرد 

نزدیک سه بار گفتیم نه باز مادرش رو میفرستاد 

تا اینکه بار اخر اوکی دادیم و اومد باهاش چند ماه رفتم و اومدم

به شدتتتتتت دوسم داشتتتتتت 

نمیدونم چجوری بگم که باور کنید 

چند روز پیش یه سوتفاهمی پیش اومد که فکر کرد من ازش مخفی کاری کردم 

حالا موضوع چی بود : من یک ماهه محل کارمو استعفا دادم و دیگه نمیرم ولی بهش نگفتم دقیق که نمیرم 

اما بهش تو جرفتم میگفتم که میخام از اونجا در بیام و برم جای دیگه شغلم هم ازمایشگاه هست و کار واسم زیاده و میدونست که کار واسم هست

اما از اینکه فک کرده ازش مخفی کاری کردم جواب تلفنم نمیده و جواب پیامم نکیده الان یک هفته شده 

از طرفی نمیگه نکیخامت فقط جواب نمیده

اصلا هم خانوادشو نمیفرسته که بگن رابطه تموم شده و این حرفا

تو سکوت مطلق 

من خیلی دوسش دارم

میدونم اونم دوسم داره

اکثرا نظرشون اینه که فعلا داره گربه دم حجله میکشه و داره کم محلی میکنه

به نظرتون برمیگرده ؟؟؟؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ بچگانه ،چ رویی دارن ی سری پسرا خاستکاری و مرحله اشنایی رو با دوس پسری اشتبا میگیرن 

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

بنظرم محلش نده از الان داره بچه بازی در میاره این دو روز دیگ بری تو زندگی میخواد چکا کنه

شایدم برای موقعیتت باهاته

بهش ی پیام بده بگو هرچی بین ما بود تموم شد خدافظ

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خب چرا بهش نگفتی؟ پیش خودش داره فکر میکنه وقتی همچین مسئله ای رو مخفی کردی، ممکنه خیلی مسائل مهم تری رو مخفی کرده باشی یا توی زندگی مخفی کار باشی.

یا پیش خودش گفته منو انقدر آدم حساب نکرده که بهم خبر بده

مطمئن باش برعکس بود خودت هم ناراحت میشدی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
برمیگرده ولی کارت خیلی بد بوده عزیزم اشتباه کردی مک هرکاری میکنم اول به رفیقام میگن ایشون که دیگه شر ...

من ازش تو پیام مهدرت خواهی کردم و بهش قول دادم تکرار نکنم 

به نظرتون اگه دوسم داشته باشه برمیگرده ؟

خب چرا بهش نگفتی؟ پیش خودش داره فکر میکنه وقتی همچین مسئله ای رو مخفی کردی، ممکنه خیلی مسائل مهم تری ...

به خدا بهش میگفتم میخام از اونجا در بیام 

ولی وقتی عکی العملش میدیدم میگفتم بزار الان درگیرش نکنم چون هی میگفت اخه ثاسه چی میخای در بیای و این حرفا

به نظرتون برمیگرده ؟ 

میدونم ماراحته ولی امکان داره به خاطر این موضوع تموم کنه ؟ 

خیلی دوسم داشت

پس‌چرا مادرش رو نمیفرسته بگه رابطه تموم شده ؟

یا خودش پیام بفرسته ؟