2777
2789
عنوان

قنادی کیک تعیین جنسیتمو خراب کرد

191 بازدید | 20 پست

☹️☹️☹️☹️☹️

شوهرم رفت کیکو بگیره 

دید رنگ خامه ای ک باید داخل میزدنو بیرونه کیک زدن😑🤕😖😖😖😖

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جشنت چطوری بود

من گفتم کیک بگیرم خانوادم اینجوری بفهمن جنسیت نی نی چیه

ولی خواهرم میگه باهام میاد سونوگرافی میگه جنسیتو بهم نگن خودش بدونه کیک بگیره منم با بقیه سوپرایز شم😐😐

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

شوهرت نمیدونست جنسیت چیه؟

نه میخاستیم دوتاییی باهم بدونیم برگه رو تو سونو منگنه زدن دادیم قنادی بعد رفت ک تحویل بگیره دید🤧

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه میخاستیم دوتاییی باهم بدونیم برگه رو تو سونو منگنه زدن دادیم قنادی بعد رفت ک تحویل بگیره دید🤧

عکس کیکتو. میشه ببینم

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

جشنت چطوری بودمن گفتم کیک بگیرم خانوادم اینجوری بفهمن جنسیت نی نی چیهولی خواهرم میگه باهام میاد سونو ...

جشنمون اونطور ک میخاستیم نشد

شوهرم ک فهمید اونجا هم برا اینکه جمعش کنن روش باز خامه سفید زدن ولی موقعی ک کیکو گذاشتم روش تیکه صورتی معلوم میشد😭

ولی چ کنیم دگ سر کردیم و عکس گرفتیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ضدحال خدا لعنتشون کنه اه اعصابم خورد شد

اره اصلا بد شد این همه خودمونو نگه داشتیم همش هیجان زده بودیم بدتر اینکه خواستن درستش کنن بازم معلوم بود🙁

شوهرم گفت اشکال نداره و پیش رفتیم اما مزه ش رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم این قرتی بازیا چیه خو دیگ جنسیتش یا دختره یا پسره😁 حالا بدونید یا بعد برش کیک چ فرقی داره

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

قناد فکر کنم بالای ۶۰ سال داشته...

وگرنه همه میدونن کیک تعیین جنسیت چطوره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عزیزم این قرتی بازیا چیه خو دیگ جنسیتش یا دختره یا پسره😁 حالا بدونید یا بعد برش کیک چ فرقی داره

قرتی نیست بچه ی اولمونه و بدی معلوم نیست😄

کلی هیجان داشتیم بابتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40