خدا نکنه این دوره زمونه آدم بی پول و بی کس و کار و باشه همه تو سرش میزنن
درسته بی پولی بده، ولی سادگی و بی غروری از همش بدتره، ببین این بنده خدا الان اگه بره تو آشپزخونه یه رستوران انقدر کار کنه حقوقش میدن، بیمش میکنن، میتونه یه سوئیت کوچیک اجاره کنه تنها زندگی کنه، یعنی من باشم قطعا ترجیحش میدم به این وضعیت. این بنده خدا چون پیش اقوامشون زندگی میکرده طفلی عادت کرده به این وضعیت. وگرنه با سی سال سن میتونه به تنهایی گلیم خودشو از آب بکشه. متاسفانه ایشون خودش به خودش احترام نذاشته و دیگران صد در صد نمیذارن.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
درسته بی پولی بده، ولی سادگی و بی غروری از همش بدتره، ببین این بنده خدا الان اگه بره تو آشپزخونه یه ...
یه دختر یا زن جوون معمولا کار تو خونواده رو ترجیح میده تا بره بیرون معلوم نیست گیر دور از جون چه حیونهای کثیفی بیفته..همه که خوب نیستن.اینجا کار میکنه و جای امن میخوابه خداقل
بیچاره معلوم نیست قبل ازدواج چه زندگی داشه،،چقد تحقیر شده،چقد کلفتی کردهدیگه چه اعتمادبنفسی میمونهبا ...
آره عزیزم من تا حدودی درکش میکنم منم از بچگی تحقیر میشدم .خواهرم که بعد من دنیا اومد همه ما رو مقایسه میکردن و منو تحقیر .پدرم همش منو تهدید به مرگ میکرد. مادرم بی محبت . هر دوشون مذهبی افراطی. از بس تحقیر میشدم و تشنه محبت بودم. دوست داشتم ازدواج کردم شوهرم منو کتک بزنه بعدش بهم محبت کنه. الان فهمیدم این بیماری مازوخیسم بوده. لعنت به پدر و مادرم کاش پرورشگاهی بودم. بعدم که ازدواج کردم. شوهرم اندازه موهای سرم کتکم زد ولی بعدش محبت نکرد همش بچه ننه بود و طرف خواهرانش. لعنت به پدر و مادرم. کاش بابام بمیرم یه هفته بعدش مادرم بمیره. دیگه نبینمشون😥😥😥
یه دختر یا زن جوون معمولا کار تو خونواده رو ترجیح میده تا بره بیرون معلوم نیست گیر دور از جون چه حیو ...
عزیزم اکثر رستورانا کارای تمیز کاریشون با خانماست و اگه بنام باشه شلوغه و سرویس دارن و بیمه دارن و الکس نیستن. و کسی جرات اذیت کردن نداره. والا این شرایطی الان توشه هم یجور سو استفادست. نباید بخاطر ترس نقش قربانی بازی کرد.
اونروز یه تایپکی بود زنو شوهر دعواکردن زدو خورد داشتن من دراومدم گفتم یکم رو خودت کارکن هرجایی هرحرف ...
اسم کاربراتور رو واسه همچین روزی حفظ نکردم اما اگر به اون خانم گفتم جدا شو مشخص بود شوهرش بهونه میگیره و سر هرچیزی اذیتش میکنه و کتک کاری راه میندازه نون اون خانم تو خون بود .و مطمئنم اونا خودشون طلاقش میدن چون واقعا خانواده شوهر بی شخصیتی داشت.ولی ایشون قضیه کاملا فرق داره