2777
2789

نه متاسفانه  منم خیلی دوست دارم برم.   می دونی من تحقیق کردم.  برای بعضی واقعا جواب می ده. و بعضی نه. ولی هزینه ش رو در نظر نگیریم امتحانش بی ضرره

همکارم می گفت. دخترم سردردهای مکرر داشت با وجود مصرف انواع و اقسام دارو و رفتن پیش بهترین پزشکا با طب سوزنی خوب شد.    دخترعمه ام می گفت برای درد زانوم  رفتم جواب نداده.  درحالیکه یکی از همکارام پیش همون پزشک رفته بود. برای درد زانو خیلی راضی بود گفت خوب شدم. البته دکتر خوب خیلی اهمیت داره. چون بعضی می گن سوزناش درد داشته درحالیکه متخصص طب سوزنی خبره می گن نباید جای سوزنهاش درد داشته باشه

بهترین کار اینه که تاپیکهای قبلی رو دراین رابطه سرچ کنی عزیز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه متاسفانه منم خیلی دوست دارم برم. می دونی من تحقیق کردم. برای بعضی واقعا جواب می ده. و بعضی نه ...

من برا استرس و اضطرابم میخام برم

نمیدونم چطور میشه ولی هنوز دارم میپرسم.

من برا استرس و اضطرابم میخام برمنمیدونم چطور میشه ولی هنوز دارم میپرسم.

آها استرس. خوب به طب سنتی یا طب اسلامی مراجعه کن.   سرچ کن ببین تو شهرتون یا شهرهای نزدیک نماینده طب اسلامی رو پیدا کن شماره هاشون تو نت هست