2777
2789

به نظر من نه، مگه میشه، کنکور داره، بعد گزینش، بعد کانون ارزیابی عملی..... 

من قبول شدن ولی واقعا هیچ گونه پارتی و سهمیه نداشتم، اما به نظرم تا حدودی مرحله گزینش شانسی هست، من شانس آوردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته عزیزم آخه خیلیا میگن با پارتی رفتن

تو کدوم قسمت؟ به نظر من که همه مراحل و رفتم خیلی محاله، چون فیلترهاش زیاده، حداقل ده نفر ارزیابی میکنن، تو تلاش خودت و کن، فوقش اصلا ۱۰ نفرم پارتی ، بقیه چی؟؟؟ ایمان داشته باش که قبول میشی

تو کدوم قسمت؟ به نظر من که همه مراحل و رفتم خیلی محاله، چون فیلترهاش زیاده، حداقل ده نفر ارزیابی میک ...

آخه شهر ما نهایت دو نفر بخوان 

یه جای خراب شده زندگی میکنیم 

جالبه  شهرهای دیگه ۱۰۰نفر میخوان

منم میخاستم بخونم ولی با خودم فکر کردم اشنا ندارم. بی خیال شدم.شما تلاشتو بکن خدا بزرگه.

مرسی عزیزم 

تلاش رو که دارم میکنم 

شما هم بخون شاید خدا خواست و شما هم قبول شدید

مرسی عزیزم تلاش رو که دارم میکنم شما هم بخون شاید خدا خواست و شما هم قبول شدید

علاقه ندارم ابتدایی بود شرکت میکردم ولی رشته من برای دبیرستان هست .

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
منم میخاستم بخونم ولی با خودم فکر کردم اشنا ندارم. بی خیال شدم.شما تلاشتو بکن خدا بزرگه.

اشتباه نکن، به خدا من یک درصد میگفتم محاله قبول شم،میگفتم هرچی هم بشه گزینش صد درصد رد میشم، ولی قبول شدم، فقط دو ماه فشرده خوندم و شد، ناامید نشید

اشتباه نکن، به خدا من یک درصد میگفتم محاله قبول شم،میگفتم هرچی هم بشه گزینش صد درصد رد میشم، ولی قبو ...

یه سوال 

من هرچی میخونم حس میکنم یادم رفته

شما هم مثل من بودید؟