2777
2789

برام تستhpvنوشت هیچ علامت ظاهری هم ندارم

اصلا اسم hpvمیاد وحشت میکنم

ASCUS یعنی تغییرشکل سلولای دهانه ی رحم

ممکنه بخاطر عفونت بوده باشه؟😭😢

بجز تست hpv چیزدیگه ای ننوشت برام

یهو استرس گرفتم

hpvهم خیلی گرونه واقعا🤦

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمونه ی چی عزیزم؟ پاپ اسمیر؟پاپ اسمیر خب یچیز طبیعیه همه باید سالی یبار بدن

مشکل خاصی نداشتید!؟ صرفا برای چکاپ؟؟ ببرید به دکتر نصون بدید حتما

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
مشکل خاصی نداشتید!؟ صرفا برای چکاپ؟؟ ببرید به دکتر نصون بدید حتما

نه عزیزم یه عفونت خیلی خفیف داشتم ذهنم درگیربود اخرین باری که پارسال رفته بودم پیش ماما برای معاینه گفت زخم دهانه رحم قدیمی داری

بعد میخواستم ببینم خوب شده یانه رفتم دکتر معاینه کرد گفت دیگه زخم نداری یه عفونت خفیف داری

من قبلا یه مدتی عفونت داشتم و پیگیر نمیشدم 

یسری عادات بدهم داشتم مثلا خودمو با دستمال پاک میکردم یا شلنگ دستشویی رو بافشار میگرفتم سمت خودم 

لباس زیر نمیپوشیدمو بدنم به جنس شلوار و دامنام حساسیت میدادو خارش میگرفت 

حس میکنم همینا باعث شد همون عفونتی که بهش بی توجهی میکردم مزمن بشه

حالا برام عجیبهhpvدراین حد بی علامته ایا؟

نه عزیزم یه عفونت خیلی خفیف داشتم ذهنم درگیربود اخرین باری که پارسال رفته بودم پیش ماما برای معاینه ...

عزیزم شما اچ پی وی مثبت نشدید سلگلای دهانه رحم تغییراتی داشته کخ میتونه بخاطر عفونت باشه ولی حتما پیگیری کن پشت گوش نندازی

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
عزیزم شما اچ پی وی مثبت نشدید سلگلای دهانه رحم تغییراتی داشته کخ میتونه بخاطر عفونت باشه ولی حتما پی ...

اخه ازمایشhpvرو ندادم🥲شاید بدم یهو مثبت بشه یعنی این اگه مثبت بشه من دیوونه میشم

اخه مارو چه بهhpvخدایااا

میخواستم  دوسه ماه دیگه دوباره پاپ اسمیر رو تکرارکنم🥺

فکرکنم زیر۶ماه نمیشه دوبار پاپ اسمیر داد خطرناکه

یعنی الان چاره ای ندارم باید بمونم تا دوسه ماه دیگه تا بتونم با نمونه ی پاپ اسمیر تست hpvهم انجام بدم

چون ابان ماه بدون آمادگی مالی رفتم ازمایشگاه یهو هنگ کردم

اخه ازمایشhpvرو ندادم🥲شاید بدم یهو مثبت بشه یعنی این اگه مثبت بشه من دیوونه میشماخه مارو چه بهhpvخد ...

نگران نباش ایشاا.. چیزی نیست بدشم hpvهمه ی تایپاش خطری نیست نگران نباش اصلا

چند دوز گارداسیل میزنی نهایتا