2777
2789
عنوان

شما هم امشب حالتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 41 پست
کار زشت کرده واقعا حق داری ناراحت بشیحالا مهم اینه خودش پشیمون شده

بخوره تو سرش پشیمونی به چ درد میخوره الان ابروم پیش ابجیش رفته 

فردا خواهرشم به من احترام نمیزاره چون تو دلش میگه این شوهرش بهش احترام نمیزاره چرا من بزارم 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
اره خب اینم هستایشالا دعوا و هرچی بلا هست از زندگیتون دور باشه

همچین بانو♥️🥰

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخوره تو سرش پشیمونی به چ درد میخوره الان ابروم پیش ابجیش رفته فردا خواهرشم به من احترام نمیزاره چون ...

ناراحتیتو درک میکنم واقعا حق داری 

ولی خب الان غصه خوردن و استرس داشتن چیزیو حل نمیکنه گلی

شما خودت احترام و حرمت زندگی و شخصیت خودت رو حفظ کن جلوی خواهر شوهرت ، هیچ اتفاقی نمیوفته💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بدجور دلمو شکوندهسپردمش به خدا😔

دقیقا اشتباه ما خانما اینه چه بسرعت ناراحت میشیم 

مردا همه بی‌خیالن 

فردا میشه تازه میگن برای چی ناراحتی ؟ اها اون موضوع که مهم نبوددد 

به خودشون میرسه برای یچیز قهر میکنن کلی تایم طولش میدن 

ما هم له له میزنیم 

محلش نزار  بنظرم چون 

اگه بری پیش قدم بشی فردا برا همه چی قهر میکنه 

برای چیز بی مورد 

بزار حتما خودش بیاد چون شما کار بدی نکردی مامانت نبود شما هم وجود نداشتی که همسر شوهرت بشی

ناراحتیتو درک میکنم واقعا حق داری ولی خب الان غصه خوردن و استرس داشتن چیزیو حل نمیکنه گلیشما خودت اح ...

درسته اما دعوا کلا همینه ادم یه اضطراب میگیره 

درسته اما دعوا کلا همینه ادم یه اضطراب میگیره

آره درسته 

من خودم همیشه بعد بحث با شوهرم میرم دوش میگیرم😄

مغزت سرد میشه و آروم میشی 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آره درسته من خودم همیشه بعد بحث با شوهرم میرم دوش میگیرم😄مغزت سرد میشه و آروم میشی

تنها چیزی که آرومم میکنه اینه برم بزنم تو دهن شوهرم هر چی لایقشه بارش کنم 

دقیقا اشتباه ما خانما اینه چه بسرعت ناراحت میشیم مردا همه بی‌خیالن فردا میشه تازه میگن برای چی ناراح ...

نه بابا عمرن برم سمتش

مگه تازه عروسم که ندونم اینارو

۱۷ ساله دارم باهاش زندگی میکنم

ولی میدونی چیه دلم از این شکسته میدونس مامان من حالش خوب نیس باید برم مراقبش باشم لحظه ی آخر با من دعوا گرفته که نمیخواد بری

خدا💖 
نه بابا عمرن برم سمتشمگه تازه عروسم که ندونم اینارو۱۷ ساله دارم باهاش زندگی میکنمولی میدونی چیه دلم ...

دقیقا ادم خیلی دلش میشکنه 😞😞😞😞حق داری خواهر