2777
2789
عنوان

شما هم امشب حالتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 41 پست
دلشوره دارم با شوهرم بحثم شد

اگر دوست داری بگو جریان چیه 

نهایتا کاری از دستم بر نیاد ، می‌نشینیم باهم بد و بیراهه میگیم بهش😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بد بود اهنگ گوش دادم گریه کردم خوب شدم البته اینم بگم وقتی کاملن بابام رفتن خوب شدم اصلا وقتی نیستن ...

اخی عزیزه دلم 

من عصبیم دلشوره دارم

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بحثی

پسرم خیلی شلوغ کاره  همسرم داشت با تلفن با خواهرش حرف میزد 

پسرم انقدر داد و هوار کرد منم همش میگفتم هیس بابات داره با تلفن حرف میزنه 

شوهرم همون جور که گوشی دستش بود داد  زد خفه شین انقدر عر عر نکنین 

انقدر بدم اومد گوشی رو قطع کرد گفتم این چ طرز صحبته طرف پشت تلفنه جلو اون به ما توهین میکنی؟؟الان اون چه فکری می‌کنه انگار مارو بی ارزش کردی 

خلاصه کلی داد زدم همسرم هم گفت چون عصبی شدم 

منم کلا با هاش قهر کردم 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
اگر دوست داری بگو جریان چیه نهایتا کاری از دستم بر نیاد ، می‌نشینیم باهم بد و بیراهه میگیم بهش😄

گفتم

چرا قشنگم دلشوره چیو بیا بغلم کاش میشد میتونستم بغلتون کنم اونوقت آغوشم به روی همتون باز بود

گفتم بالا

ممنونم خیلی خوش قلبی♥️♥️♥️

هِی یه هفته س قهره😏سر اینکه رفتم مراقب مامانم مریض بوده😔

اگه مادر خودش بود میگفت وظیفس 

محلش نزار

پسرم خیلی شلوغ کاره همسرم داشت با تلفن با خواهرش حرف میزد پسرم انقدر داد و هوار کرد منم همش میگفتم ...

کار زشت کرده واقعا 

حق داری ناراحت بشی

حالا مهم اینه خودش پشیمون شده

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

کسی که دوسش داشتم رفت رابطم نابود شد نمیدونم چرا تموم نمیشه برام تو ذهنم تو قلبمتا الان باید پاک میش ...

زمان میخواد زمان طولانی

پسرم خیلی شلوغ کاره همسرم داشت با تلفن با خواهرش حرف میزد پسرم انقدر داد و هوار کرد منم همش میگفتم ...

ایی عزیزکم 

ولی واقعا از آدمای عصبی بدم میاد عین بابام عین دیوونه ها داد میزنه فقط

ایی عزیزکم ولی واقعا از آدمای عصبی بدم میاد عین بابام عین دیوونه ها داد میزنه فقط

همسرم خیلی باهام مهربون نمیدونم یهو چش شد میگم اصلا بدرک این حرفش حس میکنم ابروم پیش خواهرش رفت انگار خواهش تو دلش میگه داداششم بدجورر چزوندش