2777
2789
عنوان

امشب دوباره از بابام کتک خوردم

136 بازدید | 21 پست

تو این مواقع بیشتر از تنم قلبم درد می کنه...

خوش بحال اونایی که بابای مهربون و دلرحم دارن...

قدرشونو بدونید

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چرا کتک خوردی

داشت مامانمو کتک میزد..

رفتم ازش حمایت کردم...

گفتم بس کن با بداخلاقیات روانیمون کردی... 

گفتم بترس از اون روزی که بچه هات به خاطر اینکه مادرشونو زجر دادی از این خونه برن و دیگه نگاهتم نکن..

اونم گرفت بعد از مامانم منو تا می تونست زد

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته اسی

۲۱ سالمه عزیزم

اها انشالله آرامش بیاد تو زندگیتون میتونم بپرسم چرا مامانتو زد ؟ سر چی آخه؟ هر مشگلی هم باشه با صحبت ...

عزیزم بابام کلا از اول زندگی مشترکش با مامانم روان پریشانه رفتار می کرد...

باور کن ما حتی سر غذاهای توی سفره هم کتک خوردیم از دستش...

امشبم عمم اینا اومدن خونمون بابام جلو جمع مامانمو مسخره کرد..

مامانم بعد ازرفتنشون خیلی ناراحت اومد پرسید چرا این کارو کردی کارت درست نبود درجا کار به کتک زدنش کشید...

چه ارامشی عزیزم؟؟ مامانم افسرده شده منم مریض شدم تو این خونه...

دیگه هیچی درست نمیشه... روان همون تو این خونه به هم ریخته‌س

عزیزم بابام کلا از اول زندگی مشترکش با مامانم روان پریشانه رفتار می کرد...باور کن ما حتی سر غذاهای ت ...

الهی عزیزم 

چرا مامانت جدا ننیشه ؟

مانان منم از دست شوهر نامردش که ناپدریم میشد گاهی کتک می‌خورد ، اما منو داداشم تا میدیم دست رو مادرم بلند میکنه دوتایی میریختیم سر ناپدریم کتکش میزدیم 😂💔 یجورایی انتقام می‌گرفتیم اما شکر خدا مامانم جدا شد عزیزم 

حتی تو عید هم دعوا داشتیم باهاش    

الهی عزیزم چرا مامانت جدا ننیشه ؟مانان منم از دست شوهر نامردش که ناپدریم میشد گاهی کتک می‌خورد ، اما ...

خدا رو شکر که مامانت جدا شد..

مامانم فعلا به خاطر خواهر کوچکترم مونده.. هرچی بهش می گم جدا شه می گه نمی تونم.. اول این کوچیکه رو سر و سامون بدم بعد...

یکمم نگران اینده من و خواهرمه.. هرچقدرم بهش گوشزد می کنم که الان جامعه عوض شده تو کتش نمیره...

خدا رو شکر که مامانت جدا شد..مامانم فعلا به خاطر خواهر کوچکترم مونده.. هرچی بهش می گم جدا شه می گه ن ...

وا مگه خواهرت چند سالشه 

من داداش کوچیکم ۱۰ سالش بود جدا شد 

چ ربطی داره ، مهریه هم بگیره

در ضمن به دادگاه بر اساس ی سری شواهد بگه که پدرت وضعیت نرمال نداره ،تعادل نداره و دست به زن داره ، بتونه حضانت داداشت هم بگیره 

نه از خودش بود فقط برای من ناپدری بود

تونستید حضانت ازش بگیرید؟؟؟؟؟؟؟

نه از خودش بود فقط برای من ناپدری بود

تورو خدا عزیزم بگو تونستید؟