2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت هستم خانم های متاهل لطفا فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 34 پست

اونوقت کسی که از هیچی خبر نداره و سنی ازش گذشته میگه می‌دونم بدت میاد ولی بچه ات باید ببری باغ وحش چون اون مهمونم وضع مالیش بهتر بود به بچه اون هیچی نمیگفتن بچه منم معنی حرفشو نمی‌فهمید می‌خندید 

واقعا شعور ندارن خونه زن باردار و بچه کوچیک دار سرزده میان دیگه رفت امد نکن با نکبتا غلط کردن به بچه تو تذکر دادن تو هم به بچه اونا تذکر بده دلت خنک بشه 

مادرشوهرم من جنبه نداشت بچم دو سال داشت کرم مادرشوهرمو برداشت کرم دربسته بود مادرشوهرم چنان از دست بچه کشید بچم ضعف کرد از گریه سرش بدجور خورد زمین (در صورتیکه بچه جاریم و خواهرشوهرم صدبار کارای بد میکنن مادرشوهرم هیچ نمیگه)انگار کار خدا بود شوهرم بعد سالها مادرش و شناخت دیگه خیللللللی کم و کوتاه میریم راحت شدم 

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بی دست و پا هستم نتونستم جوابشون رو بدم حالم از خودم بهم میخوره کاشکی شوهرم پیشم بود اونموقع

دهن ب دهن گذاشتن این افراد یعنی خودت رو در سطح اون آدم و همتراز اون فرد ببینی

بی دست و پا نبودی عزیزم تو خانواده و تو محیطی بزرگ نشدی که بی شعوری و بی شخصیتی دیده باشی که بتونی جواب بدی