2777
2789

ی ماه پیش اهواز ی چن تا زمین لرزه اومد از اونموقع اینطوری شدم..اپارتمانی هستیم وقتی طبقه بالاییمون محکم راه میره همش حس میکنم زمین لرزست..مخصوصا شبا ک میخوام بخوام همش با ترس میخوابم..دارم دیوونه میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم تجربه کردم پارسال دو سه بار زلزله اومد تا مدت ها ماشین لباسشویی هم که تکون می‌خورد توهم زلزله داشتم دلم هری می‌ریخت 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

اصلا فک کن زلزله اس تهش چی 😂شوخی کردن

من خودمم فوبیا زلزله دارم از بچگی وقتی تو بم زلزله اومد بچه بودم و قتی اخبارمیگفت خیلیا مردن زیر آوار موندن میترسیدم همیشه فکر می‌کرد زلزله یه قوله بلند قده وقتی راه میره زمین میلرزه و وقتی میگفتن زلزله اومد فک میکردم از سر کوچه میاد😂😂

من گمان می کنم هر کسی در ته دلش یک باغی دارد که پناهگاه اوست. هیچ‌کس از آنجا خبر ندارد، کلیدش فقط در دست صاحبش است. آنجا آدم هر تصور ممنوعی که دلش می خواهد می کند. عشق های محال، هر آرزوی ناممکن و هر خواب و خیال خوش، هر چیز نشدنی، آن جا شدنی است. یک بهشت - یا شاید جهنم - خودمانی و صمیمی که هرکس برای خودش دارد. این باغ اندرونی چه بسا از دید باغبانش هم پنهان است اما یک روزی و یک جوری آن را کشف می‌کند.

حالا اومده تمام شده رفته تا اخر عمر که نمیشه درگیر این باشی بدتر از لحاظ روحی اسیب میبینی. مردم هزار ...

واقعا دست خودم نیس..همی الان حس کردم لرزید چرا چون اسانسورمون صداش بلنده ..قلبم اومد دهنم