2777
2789

بنظر من مهریه در حد توان باید باشه 

و تصنیف اموال 

واقعا خونه و سکه زیاد اول کار که اونقد اعتماد و شناخت نیست حماقته 

ولی مهریه د حد توان و اینکه بعد ازدواج هرچی بدست اوردن نصف کنن به نفع هردوطرف. و منطقیه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اصن کسی مگه مهریه رو میتونه بگیره مگه یارو پولدار باشه😬

پولدارم باشه حاضره دو برابر خرج وکیل کنه ولی اون مهریه رو بپیچونه و نده 🙄🤕

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان بله برداشته شده اما مالیات برای بیشتر از ۱۴ تا سکه چرتهببین هرچقدربخوای مهر میکنن اماااموقع گرف ...

والا اون کاربر گفت واسه مهریه خیلی مردها زندونن، منم پرسیدم مگه زندان میرن؟؟!!!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بستگی به جیب طرف داره بلاخره بر گردن مرد

خودت چند تا واسه همسر آیندت تو فکرته جدی بگو شغلتم بگو ک بسنجم تو فکر بقیه چیه😅😅

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خوب خیلی از این مردا خودشون مستاجرن چجوری پول بدن که خانم بره خونه بخره !؟مهریه باید در حد توان ب ...

زمانی که خیانت میکرد باید فکر همه چیو میکرد! این یکی از دلایل طلاق خانم است که خیلیم شایع هست!

در ضمن هرکسی طبق انتخاب خودش تصمیم میگیره چیکار کنه طبق شناختی که از طرفش داره 

خب وقتی شما یکیو انتخاب میکنی خونه نداشته و اصلا نمیتونه بخره پس مهریه رو کمتر میزنی 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
والا اون کاربر گفت واسه مهریه خیلی مردها زندونن، منم پرسیدم مگه زندان میرن؟؟!!!

من اینو همین‌چندروز پیش تو رادیو از زبون یه وکیل شنیدم که داشت نکان  قانونی مهریه رو توضیح میداد 

اصلا به زمانش  اشاره نکرد فقط اسم زندان رو گفت نمیدونم منظورش چی بوده  

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خودت چند تا واسه همسر آیندت تو فکرته جدی بگو شغلتم بگو ک بسنجم تو فکر بقیه چیه😅😅

من ۱۱۰ درآمدم ماهیانه حدود ۱۲ ۱۳ تا سکه س بالا پایین اما بخوام مهر کنم ۱۱۰ تا سکه 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
درامد ماهیانت ۵۰۰ میلیونه؟

نه بیشتر دیگه حدود گفتم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
من ۱۱۰ درآمدم ماهیانه حدود ۱۲ ۱۳ تا سکه س بالا پایین اما بخوام مهر کنم ۱۱۰ تا سکه

خب پس یه کارمند دولت بخواد ازدواج کنه واویلا نهایت اگر به یکی راضی شه شایدم به هیچی 😳 

زمانی که خیانت میکرد باید فکر همه چیو میکرد! این یکی از دلایل طلاق خانم است که خیلیم شایع هست!در ضمن ...

ما سه تا  طلاق داریم تو فک وفامیل هیچکدونشون  علتش خیانت نبوده 

نمیشه کفت تو همه طلاقها مرد مقصره که 

شما واقعا زن خونه خراب کن ندیدین 

منم همینو میگم که مهربه باید باتوجه به توان مرد و توافق طرفین  باشه 

ایا خواستگار این خانم داره۱۶میلیارد بده‌

اگر داره وظیفشه به خواسته خانم‌ احترام بزاره 

خب پس یه کارمند دولت بخواد ازدواج کنه واویلا نهایت اگر به یکی راضی شه شایدم به هیچی 😳

والا بعضیا کیلویی مینویسن 

فردا روزی اومدیم و همچین اتفاقی نیوفتاد،اون مردی که بخاد خیانت کنه و اذیت کنه عزیزجان رُک بگم بهت خی ...

ما یک درصد احتمال میدیم بیوفته چرا؟

چون توی جامعه مردسالار زندگی میکنیم

واقع بین باشیم درسته منصفانه باید عمل کرد ولی نه اینکه به ضرر خانم هم باشه

تو کشوری زندگی میکنیم که همون مهریه هم مسخره شده طرف فوری می‌ره همه چیو بنام خانوادش می‌کنه تو دادگاه میگه هیچی ندارم یا حتی مهریه رو قسط بندی میکنن سالی یک سکه یا حتی کمتر 

زیاد نگران نباشید قانون کشور مرد سالار همیشه پشت مردها بوده 

علت گارد مرد ها به مهریه اینه که  اینا دارن از خطرات احتمالی جلوگیری میکنن! وگرنه خودشونم خوب می‌دونن چجور باید دور بزنن و خیالشون راحته قانون پشت مردهاست‌

پس ماهم چه بهتر از خطرات احتمالی جلوگیری کنیم و از حقمون کوتاه نیایم ما حقوق هفتگانه که خیلی از کشورها به طور طبیعی به خانما دادن ما باید اجازه بگیریم که آیا طرف راضیه ما حق طلاق داشته باشیم! چه بسیار که خیلی از خانما جون کندن تا بتونم طلاق بگیرن چون حق طلاق نداشتن 

من با مهریه های میلیاردی و کلان اصلا موافق نیستم ولی با مهریه ی زیر صد و چهارده تا هم اصلا موافق نیستم 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔