2777
2789

من پدرم اسفند فوت شد

ما مستاجر بودیم مامانمم تنها بود تو خونه اشون گفت بزرگه اینجا بیاین یه مدت پیش من هم من تنها نباشم هم شما یه پولی جمع کنین

خلاصه مااومدیم اینجا همه خرجارو خودم میکنم مامانمم دکتری خریدی تفریحی لازم داشته باشه همسرم مثل پسره براش 

دختر عموم که خودشم ۸ساله تو یه خونه مستاجره و بلندش نکرده صاحبخونه هی گفت واااای شوهرت خوب راحته اونجا!وای چطور میتونه وای نری هااااا چه کاریه ...شوهرت اونجاست دراز میکشه وسط هال و و و 

هی یه جور میگفت انگار خیلی پرروئه همسرم

دیروزبهم زنگ زد صاحبخونمون بعد ۸سال گفته تا هفته دیگه پاشو 

من پول پیشم کمه 

یهو چطور وام بگیرم وقت نیست مجبورم اساسمو ببرم بذارم خونه مامانم برم اونجا بمونم تا وامم جور شه

یهو یاد حرفایی که بهم زده بود افتادم 

هیچ تیکه ای ننداختم دلم نیومد

ولی برام جالب بود هرگز نباید دل شکست چون خدا دقیقا تو همون شرایط قرارت میده

دل شکستی و شبی یک نفر از جنس خودت

خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد

این همه دل ما روشکوندن پس چرا چیزیشون نشد

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته عزیزم 

یه نفر به مامانم گفته بود دخترت هیچی بشو نیست و آخرش شوهر میکنه 

دقیقا دو هفته بعد گفتن این حرفش دخترش  نامزد کرد ۶ ماه بعد طلاق گرفت دوباره ۳ ماه بعدش نامزد کرد و باز طلاق گرفت 

مدرسه اش رد هم ول کرد 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

خدا خیلی دوستت داره

خوشبحالت

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
برای من خیلی پیش اومده ولی

خدا دوستت داره❤

حالا من تو حرف زدن خیلی حواسم هست دل کسی نشکنه حتی بدونم کسی یه حسرتی داره اصلا درموردش حرف نمیزنم راستش از خدا میترسم که دل بندش رو بشکنم سفری جایی بریم اصلا تعریف نمیکنم که کسی حسرت بخوره 

حالا من تو حرف زدن خیلی حواسم هست دل کسی نشکنه حتی بدونم کسی یه حسرتی داره اصلا درموردش حرف نمیزنم ر ...

منم رو حسرت  بقیه  حساسم

نمیگم بهشون از چیزی که حسرت بخورن

اما امان از مردم

حالا من تو حرف زدن خیلی حواسم هست دل کسی نشکنه حتی بدونم کسی یه حسرتی داره اصلا درموردش حرف نمیزنم ر ...

منم خیلی حساسم

هیچی نگفتم شوهرم گفت چرا مثل خودش حرف نزدی گفتم نتونستم مثل اون تو لحظه پراز دلهره رو کمر خمش یه وزنه سنگین بذارم

منم رو حسرت بقیه حساسمنمیگم بهشون از چیزی که حسرت بخورناما امان از مردم

آره واقعا امان از مردم خدا رو شکر چیزی کم ندارم تو زندگیم ولی اصلا اهل تعریف کردن نیستم به اینم اعتقاد دارم کسی از چیزی زیاد تعریف کنه تو اون قضیه کم بود داره واقعا هم به چشم دیدم اینو

منم خیلی حساسمهیچی نگفتم شوهرم گفت چرا مثل خودش حرف نزدی گفتم نتونستم مثل اون تو لحظه پراز دلهره رو ...

منم دقیقا همینطورم ولی اون لحظه فقط بخاطر خدا چیزی نمی‌گم شما هم دل مهربونی داری و کار درستی کردی عزیزم