2777
2789
عنوان

خانم هایی که با بچه طلاق گرفتین یا بچه های طلاق بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم اون روی بدشو تا حدودی دیدم خدا رحم کرد به منو بچم

همیشه باید حواست به این ادم باشه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
وکیل میگه در هر صورت حق ملاقات داره پدرش 😢

اگه خواست ببینتش هم خودت باهاش برو تنهاش نذار.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

چون خسیسن، طلاق رو بدمیدونن ابروریزی میدونن. خیانت

خب طلاق که بد هست مخصوصا برای بار دوم... بمیرم برای بابام داشت به مامانم میگفت خیلی غصه میخوردم تا اینکه فکر کردم دیدم دختر من ایرادی نداره شوهرش معتاده داره جدا میشه خدا نکرده اگه مشکل از دختر من چیکار میکردم... آخه چون شوهرمو چن بار کلانتری گرفته بابام میگه با خودم گفتم اگه دختر منو کلانتری میگرف آبروریزی بود الان نه.. بمیرم برا دل بابام داشت خودشو دلداری میداد

پسره

باید خیلی قوی باشی،کارت سخته ولی ارزشش رو داره.یکی از فامیلهای ما هم شرایطش عین شما بود،الان که پسرش بزرگ شده عاشق مامان و خانواده ی مادریشه و قدرشون رو میدونه.پشت سر بابات نماز بخون،خیلی مرده

خب طلاق که بد هست مخصوصا برای بار دوم... بمیرم برای بابام داشت به مامانم میگفت خیلی غصه میخوردم تا ا ...

چه خوب که بابات دوست داره، پشتته. من کسی روندارم. کاش منم بتونم یه روزجدابشم

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

سلام عزیزم

فقط و فقط رو خوشبختی خودت و بچه ت تمرکز کن.

منم پسرم کوچیک بود به خاطر اعتیاد شوهرم طلاق گرفتم. ضعف نشون ندادم و رفتم سرکار و بچه مو بزرگ کردم. خانواده پشت آدم باشن هر کاری میتونی بکنی.

بچه بدون پدرش بزرگ بشه  بهتر از اینه که با یه پدر معتاد بزرگ بشه.

آدم شیشه ای درست بشو نیست گول نخوری که مثلا بیاد بگه ترک کردم دوباره برگردی.

پسرم الان که بزرگ شده باباشو میبینه

میگه مامان کار خوبی کردی طلاق گرفتی بابام آدم نیست.