2777
2789
عنوان

ایده برای جشن اسم کلاس اولی دارید

115 بازدید | 17 پست

منظورم خوراکیه قرار بود کیک بگیرم معلم شون گفت بچه ها کیک تولد را دوست ندارن و بعضیا نمیخورن میندازیم سطل زباله حیف و میل میشه..ایده دارید چی بگیریم برا بسته بندی چی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یدونه دفترچه یادداشت کوچولو،یدونه پاک کن فانتزی،یدونه مدادتراش بسته بندی خوشگل کن یادگاری بمونه،اگر میشه به جای خوراکی

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من هیچ وقت برای بچه هام خوراکی نمی برم کلاسشون همیشه فوبیای اینو داشتم اگه یه بچه ای به هر دلیلی مریض بشه میوفته گردن من 😐

اینجور مواقع یا خودم گیفت درست می کردم یا یه جاکلیدی عروسکی می گرفتم که بشه به کیفشون آویز کنن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه فامیل مون اول اسمش پ پفیلا و پرتقال و پیراشکی برده بود😁 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)