2777
2789
عنوان

پوچی زندگی

47 بازدید | 3 پست

چقدر این زندگی پوچ و بی معنی هست

اکثریتش کارنج هست اون لذت هاشم بعد ی مدت معمولا تکراری و بی فایده میشن

ما تمام عمرمان خودمون رو به هدف زندگی بهتر گول میزنیم در حالیکه اصل زندگی هیچوقت تفاوت نمیکنه ولی ما نمیخوایم قبول کنیم

با ازدواج بچه خونه ماشین خودمون رو گول میزنیم و از واقعیت فرار‌میکنیم که زندگی ما اساسا یک سیرک بی مزه هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی بنظر من دوری از خدا و غرق شدن تو لذت ها این پوچی رو برای ادم بوجود میاره که تهشم خیلیا میرسندبه خودکشی 

وگرنه اومدیم توی این زندگی یکم زندگی کنیم با درد و رنجا ابدیده بشیم پخته بشیم و برسیم به اون هدف اصلی زندگی که خداست،خدا خودش توی قران گفته ماانسان را در دردو رنج افریدیم باید بگم اصل زندگی اونوره که اونجا لذت ها مدلی هس که مثل لذت های دنیوی نیس که آدم ازش سیر بشه

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔