2777
2789
عنوان

اه پیتزا هم دیگه نمیشه گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره منم همیشه خودم درست میکنمهم بشدت گرون شده هم بی کیفیت

اینجا که میگیرم خیلی خوشمزه و باکیفیت هست خیلی هم تمیز بود اولین باره اینطورشد ولی خب دیگه بار آخرم بود ازشون خرید کنم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
قرص بخور جتما میدونم چقدر وسواس بده

یه مدت تحت درمان بثدم خوب شده بودم ولی لامصب میره و میاد مدام

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
اینجا که میگیرم خیلی خوشمزه و باکیفیت هست خیلی هم تمیز بود اولین باره اینطورشد ولی خب دیگه بار آخرم ...

وقتی رضایت دارید از کیفیت پیتزا،میتونید بابت پیک و ارسال بهشون گزارش بدید

من هم اکثرا از جای ثابت میگیرم، یه بار پیک اورد وقتی تحویل گرفتیم و باز کردیم انگار که جعبه رو چند بار وارونه کرده باشن زلزله اومده باشه😁 چون اقای پیری بودند گزارش ندادم بابت پیک، اما پیتزارو نخوردم و سری های بعد تاکید کردم که سالم به دستمون برسه

میشه بگی چجوری رو گاز درست میکنی؟

اره عزیزم

نون اماده هم داره اما من ی چونه خمیر میگیرم از نونوایی

چهار قسمت میکنم ی چونه رو با وردنه باز میکنم نازک ک شد کف قابلمه رو حسابی چرب میکنم پهن میکنم روش 

سس گوجه ی لایع میزنم روی خمیر نونم

روش پنیر میریزم بعد مواد پیتزام ک سلیقه ایه یا سینه مرغ با فلفل دلمه و قارچ یا گوشت و فلفل دلمه و قارچ (با ادویه و رب) بعد باز پنیر ب دلخواه روش زیتون و گوجه گیلاسی و اویشن میزنم

در قابلمه دمی میندازمو روی حرارت کم گاز بمدت ی ربع نهایتا

بینظیر میشه

اره عزیزمنون اماده هم داره اما من ی چونه خمیر میگیرم از نونواییچهار قسمت میکنم ی چونه رو با وردنه با ...

مرسی عزیزم لطف کردی کامل توضیح دادی 

فقط نازکیش چقدر باشه 

چون من ی بار درست کردم خیلی ضخیم شد وقتی پخت(منم از نونوایی گرفتم)