2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد بد حرف می‌زنید خیلی زشته این حجم بی احترامی

اوه طرفدارم داره🌚

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

به هرحال وقتی تو سایت زنونه ای یعنی پرنسس علیعی

سردر این‌سایت نزده زنونه

موقع ثبت نام زده زن یا مرد

و مهم نیست چی فکر میکنید

من قصدم بی احترامی به هیج‌زنی نیست خداراشکر بعضی از زن های سایت میدونن من کیم و تا حد ممکن‌به هر کس احترام میزارم چون مادر خدابیامرزم بهم یاد داده شخصیت یک مرد باید محترمانه باشه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

🤣🤣🤣🤣ای دلم دهنت

هوادار پرنسسعلی توی سایت ندیده بودیم که دیدیم🤔😂

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

سردر این‌سایت نزده زنونهموقع ثبت نام زده زن یا مردو مهم نیست چی فکر میکنیدمن قصدم بی احترامی به هیج‌ ...

خب چه ربطی داشت به مامان تون 

کی و چی هستید مگ مهمه الان

تو دنیای واقعی احترام نمیزارید تو سایت فاز این آدم خوبا رو برداشتن برای من

واییییییی 🤣🤣🤣اولش فکر کردم مرده اما زن بود،🤣

مردای اینجا از زنا طرفدارشون بیشتره خدا بده شاانس🦦🦦🦦🤣