2777
2789
اگ مردی برو سرکار پولدربیار مث مرد یه اتاق اجاره کن زیر بار منت نباشی

دخترم ۲۲ سالمه 

دعا کنید خونه اجاره کنیم ارزون قیمت 

دانشگاه که تموم شد امتحان دعا کنید کار خوب با درآمد خوب پیدا کنم 

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اومدم بگم واکنش نشون نده بی اهمیت باشه واست ، ولی تصمیم گرفتم بهت بگم شاید داری اشتباه برداشت میکنی ...

نه عزیزم در حد خیال نیست 

آدم می‌فهمه دیگه

ما زیاد هستیم نوه زیاد داره با هیچکس مثل ما نیست 

بخاطر کارای پدرم دارن جدا میشن

ای بابا 

حالا به جا اینکه کمبود ها پدر رو جبران کنه بدتر داغ می‌ذاره 

کاش با لحنی دوستانه و صمیمی باهاش حرف بزنی از غم و غصه هاتون و فشارهایی که هست بگید بلکه بیشتر درک کنه

نه عزیزم در حد خیال نیست آدم می‌فهمه دیگهما زیاد هستیم نوه زیاد داره با هیچکس مثل ما نیست

چرا خودتو درگیرش میکنی سعی کن با یه فامیل دیگه معاشرت کنی و شما هم اصلا ابراز عشق و محبت نکنید بهش

انشاءالله خدا دلتو شاد میکنه اونم بزودی چند سالته عزیزم. ؟

فداتشم التماس دعا لطفا یادت نره

دعا کن خونه اجاره کنیم قیمت خیلی خوب 

کار پیدا کنیم خوب درآمد خوب 

22

ای بابا حالا به جا اینکه کمبود ها پدر رو جبران کنه بدتر داغ می‌ذاره کاش با لحنی دوستانه و صمیمی باها ...

من سه بار جلوش گریه ای کردم که خودش تعجب کرده بود دلش رحم اومده بود 

ولی رفتار کسی تغییر میکنه

عزیزم شرایط مشابه شمارا از سر گذراندم 

نه تنها ننه ام بلکه دایی و خاله ام حتی بقیه فامیل مادری چه دور چه نزدیک یا ترحم داشتن یا اصلا حساب نمی‌کردن یکی چون پدرم غریبه بود یکم اینکه مرد خوبی نبود من اگر مانتوی کوتاه بپوشم برام میگن خراب بی آبرو ولی نوه ها و عروساشون به بازترین شکل ممکن میگردن

برات اهمیت نداشته باشه مجردی یا متاهل تمرکزت را بزار روی خودت و موقعیتت همین برات بس باشه

چرا خودتو درگیرش میکنی سعی کن با یه فامیل دیگه معاشرت کنی و شما هم اصلا ابراز عشق و محبت نکنید بهش

من سرد رفتار میکنم کلا آدم اویزونی نیستم خودمو بچسبونم به کسی که اخلاقش رو می‌دونم اصلا 

فداتشم التماس دعا لطفا یادت نرهدعا کن خونه اجاره کنیم قیمت خیلی خوب کار پیدا کنیم خوب درآمد خوب 22

انشاءالله به زودی هر چی میخوای میشه 

یه نذری بکن مخصوصا شنیدم برای شهید ابراهیم هادی نذر کنی زود حاجت میگیری .

توکلت بر خدا باشه حتما میتونی نگران نباش .

عزیزم شرایط مشابه شمارا از سر گذراندم نه تنها ننه ام بلکه دایی و خاله ام حتی بقیه فامیل مادری چه دور ...

مرسی از نظرت عزیزم 

شما همینجوری خونه مادربزرگ میموندی ؟

انشاءالله به زودی هر چی میخوای میشه یه نذری بکن مخصوصا شنیدم برای شهید ابراهیم هادی نذر کنی زود حاجت ...

فداتشم مرسی از ابراز محبت و دلسوزی 🌸

من سرد رفتار میکنم کلا آدم اویزونی نیستم خودمو بچسبونم به کسی که اخلاقش رو می‌دونم اصلا

خب خوبه

من منظورم از این ک میگم خودتو درگیر نکن اینه که بهش فک نکن ، بزار هر فکر و تصوری ک میخواد بکنه

نشون بده اصلا آدم مهمی نیست