2777
2789
عنوان

اعصاب خوردی سر خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 32 پست

من جات باشم میگم آره باید همون تو بخری دیگه چون طبق قانون جهیزیه با مرده نه حرف و رسوم فامیلای شما.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اینم بگم بابام کوچیک میشه نمی‌خوام

چرا کوچیک بشه

خونتون چند متر؟ 

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
الان پرسیده جدی خودت سماور دوست نداری ؟ ما کلا دونفریم همون کتری ام کارمونو راه میندازه چی بگم بهش

نمیدونم چه طوری باهم حرف میزنید اما می تونی با روش چرب زبونی بگی عزیزم مرد خونه تو هستی هرچی فکر میکنی لازمه بخر 

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳
۶۰ متر

خب بگو اشپزخونه خونه ای ک گرفتی کوچیکه نمیتونم جا بدم🙃

خونه بزرگ بگیر جهاز خوب بخواه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من جات باشم میگم آره باید همون تو بخری دیگه چون طبق قانون جهیزیه با مرده نه حرف و رسوم فامیلای شما.

خیلی اشتباهه ب نطرم قانون مهم نیس رسم و رسوم مهمه 

دعواشون میشع اسی کتری برقی بخره تمام شه

خیلی اشتباهه ب نطرم قانون مهم نیس رسم و رسوم مهمه دعواشون میشع اسی کتری برقی بخره تمام شه

اتفاقاً عزیزم قانون مهمه.

چرا موقع تقسیم ارث و شهادت دادن زن و....قانون مهمه موقع جهیزیه قانون کشکه.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

الان پرسیده جدی خودت سماور دوست نداری ؟ ما کلا دونفریم همون کتری ام کارمونو راه میندازه چی بگم بهش

مگه میخوای قهوه خونه راه بندازی😂😂😂کتری قوری،چاییساز،سماور😬😬😬

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م