2777
2789

رمان هایی که دوران نوجوانی خوندیم رو بیاید داستانشو بگید اسمشو حدس بزنیم😁

خودم بگم👇🏻

اولی:راجب دختری که تو یه خانواده سنتی که همه فامیل توی باغشون زندگی میکردن بود،کلیش مشکل داشت و باید پیوند کلیه انجام میداد،عاشق یکی از پسرای فامیل میشه اما عشقش رو پنهان نگه میداره،این بین یکی دیگه از پسرای فامیل عاشقش میشه و کلیش رو بهش میده و .....

دومی:دختری که عاشق پسرعمه ی ناتنیش میشه،پسره چون از بچگی حامیش یوده یه حس پدرانه بهش داره و به همین علت براش راحت نیست باهاش ازدواج کنه با اینکه خیلی دوستش داره،یکی از دوستاش رو میفرسته تا از دور مواظب دختر باشه پسره عاشقش میشه و سمتش میره و نامزدی میکنن اما تو یه مهمونی ورق برمیگرده و .....

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رمان دومی زهر تاوان نیست؟

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

سومی:سه خواهر که پدر پولداری دارن و با هم تو یه خونه مجردی زندگی میکنن تا اینکه یه روز زن باباشون میاد و میگه پدرشون غیبش زده و ماجراهایی که به تبع پدرشون و خلاف هاش تو زندگیشون پیش میاد....

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

رمان دومی زهر تاوان نیست؟

آرهههههه😁

در مورد ی نابغه نجومه که دوست نداره لمس بشه و عاشق ی دندونپزشک میشه

این چه خوبه

اسمش چیه؟

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

نخوندم اینا رودومی اسمش چیه؟

زهر تاوان

یدونه خوندم دختره و \سره فامیل بودن تو یه جنگل  خانوادگی کلا زندگی میکردن پسره ۱۳ سال از دختره بزگتر بود با هم ازدواج کردن 

به بید مجنونم ربط داشت

تو اسمشم شب بود خیلی قسنگه

با سیلی که بهم زد شوری خون رو تو دهنم حس کردم 

سوار بنز آخرین مدلش شد و جوری گاز داد ماشین از جاش کنده شد 

رفتم جلوی آینه به خودم بوس فرستادم به لبای قلوه‌ای و چشمای آبی خدادادیم نگاه کردم 

ملوک خانم خدمتکار تپل و بامزه اومد گفت خانم جون شما چقدر به آقا میاید 

بهش گفتم برو به درک ازت متنفرم ازت بدم میاد ولی اون روم خیمه زد و گفت زبونت زیادی درازه باید کوتاهش کنم 

توی کلاس استاد بهم گفت خانم نجم شما بمون کارت دارم و اومد جلو و هلم داد سمت دیوار و من با دنیای دخترونگی خودم خداحافظی کردم 😑

خلاصه تمامی رمان ها 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

چهارمی:دختری که یه علاقه ی نسبی به پسری پیدا کرده اما متوجه میشه که اون پسر عاشق خواهر ناتنیشه،تو یه مهمانی شبانه به ناچار به اون پسر زنگ میزنه و به تبعات ماجراهایی که پیش میاد عقدشون میکنن و زندگیشون آغاز میشه....