2777
2789
مرسی مهربونم درسته خیلی سختی داریم گلم میشه بگی چقدر دیگه بهم میرسیم ؟؟ و اینکه فردا نتیجه ی خوب میش ...

به احتمال زیاد تا دوسال دیگه حداکثرش

بله عزیزم نتیجه مقلوب شماست

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به احتمال زیاد تا دوسال دیگه حداکثرشبله عزیزم نتیجه مقلوب شماست

مرسی گلم ممنونم 

دوسال دیگه الان یکسالش گذشته 😂😂

برات خوندم عزیزم 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

پیراهن نیست پولیوره صورتی

پشماممممم دختر افرینننننن درستههههه

تروخدا اینم بگو کنکور رو قبول میشم یا ن؟ و اینکه داداش دوستم میاد خواستگاری؟ باهاش ازدواج دارم یا ن؟

و اینکه همیر اینده ام اشناس یا غریبه

مرسی گلم ممنونم دوسال دیگه الان یکسالش گذشته 😂😂برات خوندم عزیزم

فدای شما مهربون

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

[QUOTE=367736062]بع له[/QUOTE

تروخدا اینم بگو کنکور رو قبول میشم یا ن؟ و اینکه داداش دوستم میاد خواستگاری؟ باهاش ازدواج دارم یا ن؟

و اینکه همیر اینده ام اشناس یا غریبه

عزیزم میشه بیشتر راهنمایی کنی؟یکم ترسیدمپس کی قراره ازدواج کنم زمانشو میتونی بگی؟و اینکه این ادم داد ...

وقتی حرفامو خوندی یه نفر اومده تو ذهنت ناخوداگاهت دیگه میشناستش 

زمانش دست خودته ولی گفتم عجله نکن خودتو قشنگ میندازی تو چاه 

ممکنه باشه