2777
2789
حتما"

خداییش حست قویه؟؟؟ خدا از دهنت بشنوه مرسی گلم 

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فعلا براش عجله نکن یه مورد خیلی بد قراره بیاد گولش رو بخوری تهش طلاقه بیخیالش شو

عزیزم میشه بیشتر راهنمایی کنی؟یکم ترسیدم

پس کی قراره ازدواج کنم زمانشو میتونی بگی؟

و اینکه این ادم داداش دوستم نیس؟برای اینکه حرف خواستگاری زدن ولی هنوز نیومدن

عزیزم رنگ لباسای تو تنم چه رنگیه تا اخر امسال ازدواج میکنم؟و اینکه وضع مالی همسر اینده ام چیه؟و اینک ...

تا آخر امسال نه اما تا آخر سال دیگه

وضع مالیشون متوسط رو به بالا هست قد بلندی دارن سبزه طور هستن اما قیافه جذابی دارن و خوش اخلاق و خانواده دوست هستن 

شما خودت هم مهربونی اما توی مسائل جدی خیلی خانومانه برخورد می‌کنه و بقیه فاز مستقل بودن ازت میگیرن یکم لجبازی

اما دل پاکی داری و چشمای زیبایی داری

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

عزیزم به نظرم اینکه همش استقبال فکرای بد میری و به چیزای بد فکر میکنی باعث میشه خودت نباشی یا اینک ...

مرسی دورت بگردم سوالی داشتی بپرس مهربونه من🫂

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

مرسی دورت بگردم سوالی داشتی بپرس مهربونه من🫂

عزیزم من برات حمد میخونم از این حالت دربیای میدونم خ سخته میشه بگی ازم چی حس میکنی هرچیزی و اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟

راجب خواب دیشبم نتیجه ی خوب بهم گفتن یا نه ؟؟ فردا چی نتیجه ی خوب بهم میگن یا نه ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

تا آخر امسال نه اما تا آخر سال دیگهوضع مالیشون متوسط رو به بالا هست قد بلندی دارن سبزه طور هستن اما ...

مرسی عزیزم 

میشه بگی من زودتر ازدواج میکنم یا دختر خالم و اینکه حست میگه که سال ۱۴۰۴ ازدواج دارم؟

راستی میشه بگی کنکورم چی قراره بشه