2777
2789
عنوان

من امروز ب شوهرم گفتم میخام لبام ژل بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 40 پست
ما از چهره عملی پلاستیکی بدمون میاد برا همین خوشم نمیاد‌زنی ژل لب بزنه یا چیزی تزریق کنه . زیبایی زن ...

الآن کارای زیبایی پیشرفت کرده 

دهه ۸۰ نیس پلنگ‌ کنن خودشون رو

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیدینگ خوبه؟ لب های من بی رنگن میخوام شیدینگ کنم ولی از درد و دوره نقاهتش میترسم

من ک بسیار راضیم 

من جایی ک رفتم درد اصلا نداشتم سوزن سوزن حس میکردم ولی درد نداشتم از روز اول همه چیز میخوردم مشکلی نداشتم ترمیم نرفتم چون رنگش کالباسی خودم راضیم پررنگ تر دوست نداشتم ولی خواهر شوهرم یجایی رفت دستش کند بود میگه نیم ساعت کار کرد رو لبم رنگ خاصی هم نگرفت هی پوست ول میداد من یکبار پوست ول داد تمام و اصلا نمیتونست غذا بخوره دهنش کلا زخم و اذیت بود من اصلا اینجور نبودم خنده عادی نمیشد کنم ولی غذا ازاول خوردم حرف زدم ولی اون از حرف هم عاجز بود 

الآن کارای زیبایی پیشرفت کرده دهه ۸۰ نیس پلنگ‌ کنن خودشون رو

سردر نمیاریم ما مردا

خودم چهره ساده ی زن رو دوست دارم چون جدیدا عملی ها رو میبنیم انگار مصنوعی بی روحن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید