2777
2789
عنوان

چیکار کنم با مادر شوهرم بیاین ببیین چیکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا همچین مادر شوهری که زن باردار بیچاره رو کلی استرس میده باید بیشتر ازاینم جواب داد، دقیقن همین حر ...

چی بگم ... خودتو در حد اینجور کسا نیاری پایین شاید بهتر باشه...من فقط لبخند میزنم و هیچی نمیگم خیلی دردش میاد

ولی تو ک اختیار نداری دنبال چ راهکاری عستی.تهش چند روز بگی مریضم و .. بهانه ... اونم منصرف شه خودش

این چند روز واقعا مریض بودم و سرما خوردگی شدید منو‌ گرفته بود هر روز میومد که خوب نشدی بریم هنوزم دنبالمو‌ ول نکرده و کم کم شوهرمو میخاد پر کنه

چی بگم ... خودتو در حد اینجور کسا نیاری پایین شاید بهتر باشه...من فقط لبخند میزنم و هیچی نمیگم خیلی ...

والا خوشبختانه اطراف نزدیک خودمون به پسر، دختر زیاد اهمیت نمیدیم، هرچی که خدا داد میگیم سلامت باشه، ولی خیلیا دیگه از خدا بی‌خبر حرف میزنن و انگار عروس بیچاره دست خودش هس پسر بیاره یا دختر 

مگه با مادرشوهرت بچه ساختی؟شوهرت بی عرضس آیا؟نمیتونه به خانوادش بگه جنسیت فرق نداره فقط سالم باشه

نه هیچی نمیگه همینه که حرصمو‌ در میاره و دیگه بدنم و ذهنم کشش نداره دیگه حوصله ندارم وقتی نارحت میشم واقعا حس میکنم شکمم درد میگیره

جدی میگی اخه میگن اون‌ چیز دخترم هم برجسته است و زیاد تشخیس داده نمیشه

برا منکه هم پسرمو تشخیص دادن هم دخترمو تو ۱۲ هفته، ولی آخرش گفت احتمالا، ولی درست بود همون احتمالی ک داد، گفت از رو یه عدد حدس زده

حالا یادم نیس چی بود