2777
2789
عنوان

چیکار کنم با مادر شوهرم بیاین ببیین چیکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 62 پست
هیچی دیگه میگه اصلا بغلش نمیکنم و از دختر خوشمون نمیاد و این حرفا

من باور نمیکنم و تاپیکو ترک میکنم

اینو باور نمیکنم که یه مادر نتونه پشت بچش باشه

تو فک کن دختره و از بچت دفاع کننننننننن

بگو خوشتون نیااااد اتفاقا بچه ی من دختر هست و اصلا نه اجازه میدم بیاین سونو و نه اجازه میدم رنگشوووو ببینید چه برسه بغلش کنید

اه چقد نفهمن اعصابم خورد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دیگه میگه اصلا بغلش نمیکنم و از دختر خوشمون نمیاد و این حرفا

بگو به گوزم،  بگو برای تو نمیخوام بیارم که بغلش کنی یا نکنی نهایت یه روز بیاد سر خاکت برات فاتحه بخونه دخترم 😒

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

عزیزم از رو ضربان قلب بچه هم میشه جنسیت رو تشخیص داد و ی عددی بود تو سونو از رو اونم میشه تو ۱۲ هفته حدس زد،مال منکه دختر بود قشنگ تو۱۲هفته درست گفت پسر ک دیگه چیزش معلومه همون اول میفهمه،پسر احتمالش کمه اشتباه شه،ولی دختر احتمالش هس بعدا دوباره بگن پسره و معلوم نشه

وا ...یزره بیحیایی نیس؟

برا همچین مادر شوهری که زن باردار بیچاره رو کلی استرس میده باید بیشتر ازاینم جواب داد، دقیقن همین حرف رو یکی از اشناها که دوتا دختر به دنیا آورد، مادرشوهرش خونش رو کرده بود تو شیشه که چرا پسر نیاوردی برامون، دقیقن گفته بود، پسرت دختر گذاشته، برا همون دختر به دنیا میارم، مادرشوهره دیگه خفه شده بود

من باردار بودم هربار خواستم برم دکتر زنان مادرشوهرم به معنای واقعی خودش و کشت که باهام بیاد یا خواهرشوهرم و بفرسته که باهام بیاد ببینه یوقت درد و مشکلی من یا بچه نداشته باشیم.. 

هربار یجور دکش کردم زنیکه فضول 

بعضی ها اصلا روانین دوستدارن به ر،  ی. د. ن. ت هم نظارت کنن

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
من باور نمیکنم و تاپیکو ترک میکنماینو باور نمیکنم که یه مادر نتونه پشت بچش باشهتو فک کن دختره و از ب ...

نمیتونم چرا نمیفهمین دعوا را میندازه یه عفریته ای که اون سرش نا پیدا من هیچ کاری نمیکنم هیچی نمیگم شوهرمو پر میکنه که باهام دعوا کنه مگه بمیره که از دستش راحت شم