2777
2789
عنوان

توی عروسی جن دیدم باورتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3193 بازدید | 142 پست
قیافشون شبی ادمیزاد بود؟ بیشتر توضیح بده

ببین هنوز مطمئن نیسم ادم بودن یا جن مامانم براش تعریف کردم گفت اونجا چاه قدیمی هست شاید جن بودن پوسشون تیره بود چهرشون واقعا ترسناک بود یعنی زشت بودن نه ک ترسناک وقتی میخندیدن جلوم چروک داشتن انگار ولی من اصلا اون لحظه فکر نمیکردم ک مثلا جنن فکر کردم دوتا بچه فضول اومدن اذیت کنن منو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه اونا دل ندارن؟اومدن برقصن🤣🤣

وای🤣🤣

باورم نمیشه خیلی عجیبه

اگه من دیده بودم دیگه شب خوابم نمی‌برد میترسیدم به جرم اینکه دیدمشون همون شب بیان سراغم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
بــــسم الله الـــــرحــــمـــن الـــرحـــــیـــمبا صوت بخونید

الله خخخ 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اجنه هم بین ما هستنبچه هاشون بازی میکننطبقه بالا خونه خودم هم بچه اجنه زیاد بالا پایین میکنن

الان راحتی؟🙄

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من تو تاپیکامم هست خونمون جن داره شبا بچه ها جن تا صبح میدوان 

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •