2777
2789

به ی درآمد نیاز داشتم و دارم هرچند کم ی آگهی دیدم سمت خونمون منجوق دوزی رفتم آوردم تقریبا ۱۸ سانتی حلقه بهم چسبیده باید دورشون دو مدل منجوق بزنیم هر ۵ ساعت یکیشو میتونم بدوزم ۶ هزار تومن 😭 دخترمو فرستادم سوپری ۲ تا کیک برداشته ۵۰ تومن شده چندروز کار کنم بلکه ۵۰ تومن دربیاد😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببر پس بده این بیگاری کردنا رو چرا انجام میدی که دیدت نسبت به پول درآوردن تخریب بشه و ناامید بشی ؟ 

یه مهارت یاد بگیر از اون پول دربیار حتما چیزایی هست که توش خوبی همونا رو انجام بده اگر کامپیوتر یا لپ تاپ داری مهارت های سیستمی یاد بگیر ، اگر نه با گوشی ادمینی تولید محتوا ادمینی ادیت هر کاری که بخوای  میتونی آموزش ببینی ، خیلی جاها هم هستن که بهت آموزش میدن بعد خودشون بهت کار هم معرفی میکنن پیج های معتبر رو پیدا کن و آموزش ببین 

اگر نه سبزی و پیاز و ترشی بخری درست کنی بفروشی با زحمت کمتر بیشتر سود می‌کنی که شش ساعت شش هزار تومن ؟ والا جلوی گدا بندازی قهر می‌کنه چرا قبول کردی واقعا ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

گلم دنبال کار مناسب تر باش 

۵ساعت 6 هزار تومان اصلا هیچیه... 

اگر کار دست روی لباس بلدی بزنی،  مزونها نسبت به کار روی پارچه و لباس دستمزد بهتری میدن

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

کلاس های ادمینی اینستاگرام برو 

اول از اینترنت رایگان دانلود کن گوش کن بخون یاد بگیری 

بعد در کنارش قسمت های دیگه بازاریابی اینترنتی ( دیجیتال مارکتینگ )

سئو مثلا کاریه که دورکاری می تونی بگیری و‌انجام بدی 

گلم دنبال کار مناسب تر باش ۵ساعت 6 هزار تومان اصلا هیچیه... اگر کار دست روی لباس بلدی بزنی، مزونها ...

ن همینم هزار تا ایراد درآورد از صبح زندگی خونه بچه هامو ول کردم داغون کردم خونمو ۶ تومن واقعا هیچه میخام فردا ببرم پس بدم