2777
2789
عنوان

کار در منزل آوردم از صبح افسردگی گرفتم همش گریم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 26 پست
اگه منجوق دوزی بلدی برای خودت کار کن چرا برا کس دیگه کار کنی مثلا کارای جواهر دوزی روی لباس دوره آنل ...

این خانم تا جاییکه فهمیدم نمد ازین لیزری برش خورده ها میاره پخش میکنه بین خانما بعد با مزون ها همکاری داره ولی ۶ تومن خییییلی کمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دستت کنده یا این خیلی کم میده ? برو یه آگهی دیگه پیدا کن این چیه

اولین بار بود منجوق می‌دوختم ولی خب روزی هنر کنی ۱۰ تا بزنی میشه ۶۰ تومن اونم شبانه روزی فک کنم نباید بخوابی همش بزنی

اولین بار بود منجوق می‌دوختم ولی خب روزی هنر کنی ۱۰ تا بزنی میشه ۶۰ تومن اونم شبانه روزی فک کنم نبای ...

ولش کن برو یه آگهی بهتر پیدا کن

امضا ندارم اثر انگشت زدم
شوهرت چی؟ چجوریه

ی هفتس قهریم دستش خالیه هرچی میگفتم پول بزن کلا ن پیام ج میده ن زنگ منم دستم خیلی خالیه والان فهمیدم امروزک خودمو داشتم کور میکردم عاقل گردش رفته بوده