2777
2789
عنوان

برگردم ب کسی ک بهم خیانت کرد❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه میخوای دوباره دلت بشکنه برگرد من باشم همچین میسوزونمش تا عمر داره یادش نره مردک بگو من حسی به شما ندارم و البته شخص دیگه ای قطعا مدنظرمه

اون الان با نامزدش دوروز قهر کرده فیلش یاد هندستون کرده

ذاتت خرابه هرچه سریع تر از پسر خالت جداشو لیاقتشو نداری لیاقتت همون اون پسره هست که خیانت کرده برگرد بهش تا باز ازش دک بخوری

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

اگه میخوای دوباره دلت بشکنه برگرد من باشم همچین میسوزونمش تا عمر داره یادش نره مردک بگو من حسی به شم ...

ن خودش گف تموم کردم

نمیخام اصن فک کنم با کسیه💔

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
ن خودش گف تموم کردمنمیخام اصن فک کنم با کسیه💔

حقیقتیه کخ باید قبول کنی چه الان چه بعدا ولی مطمعن باش اگه دوست داشت نامزد نمی‌کرد یه دختر شاید به اجاره نامزد کنه ولی یه پسر هرگززززز اون میخواد ابرو تورو ببره قوی باش دختر پسر مردم اونقدر ارزش نداره

ذاتت خرابه هرچه سریع تر از پسر خالت جداشو لیاقتشو نداری لیاقتت همون اون پسره هست که خیانت کرده برگرد ...

دلم فقط با اونه این کجاش بده ک فقط عاشق ینفرم تا صدسال دیگم عاشق همون ینفر میمونم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)